Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co dzis pyta

soczewki kontaktowe-pomocy

Polecane posty

Gość taka co dzis pyta

Jakiej firmy sa wg. Was najlepsze? (chodzi mo soczwki miesieczne). Wybieram sie do okulisty, bo musze nosic, a okularow nie chce. Tylko prosze, nie piszcie, ze okulista dobierze najlepiej, bo okulista dobiere mi moc, srednica i krzywizne a firme wcisnie ta, ktora najbardziej go nachodzi. A osoby stosujace juz soczewki zdoswiadczenia najlepiej wiedza jaka firma ma najlepsze. Z gory dzieki za pomoc

Gość PODBIJAMMM

Niestety sama musisz przetestować ... kazdy ma inne oko... to co dla innych jest dobre wcale dobre nie musi byc dla ciebie. Ja stosuje soczewki PUREVISION firmy B&L tylko na dzień (a można stosować dzień+noc) i czuje się w nich bardzo dobrze ...

No właśnie - dla każdego coś innego będzie dobre. ja noszę Air Optix miesięczne i jestem z nich bardzo zadowolona. Ważny jest też wybór płynu do soczewek - polecam Solo Care Aqua.

ja używam acuvue advance i jestem zadowolona to sa soczewki johnsona pierwsze moje soczewki byly wlasnie tej firmy potem uzywalam ciby focusow i z nich rowniez bylam b zdowolona ale je wycofuja wiec znow przezucam sie na johnsona ..poecam johnsona :)) dodam ze mam bardzo wrazliwe oczy i te soczewki sa dla mnie ok nie podrazniaja ale tu musze sie zgodzic z ogolna opinia ze jest to kwestia indywidualna pozdr

Gość taka co dzis pyta
dzieki Wam dziewczyny! :D :D :D jak macie jeszcze jakies dobre rady dla poczatkujacej to prosze napiszcie mi. fajnie wiedziec, jaki wlasnie plyn stosowac, itd. Duzo teraz tego wszystkiego jest i wybor moze byc trudny.