agami13 0 Napisano Luty 7, 2008 bo nie wiem a jutro mam wizytę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DESZCZOWA PIOSENKA 0 Napisano Luty 7, 2008 Palcami, przez odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ababba Napisano Luty 7, 2008 przez odbyt i wszystkim-paluchami i narzędziami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agami13 0 Napisano Luty 7, 2008 JAK PRZEZ ODBYT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agami13 0 Napisano Luty 7, 2008 Jest tu ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zagladacz Napisano Luty 7, 2008 Zaswieci ci w cipke latarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karizma Napisano Luty 7, 2008 To zalezy od lekarza. U jednego byłam to normalnie mnie zbadał małym paluszkiem. Potem poszłam do innej babki, zbadała mnie palcami przez odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agami13 0 Napisano Luty 7, 2008 dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach