Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

Gość sabina16
chce zostać piosenkarka bo kocham śpiewać miałam 1 miejsce w szkolnym konkursie mam talent uwielbiam spiewać smutne polskie piosenki angielskie też śpiewam różne jeśli ktoś chce mi pomuc to prosze pisac lub dzwonić na mój numer pozdrowienia sabina:) pochodze z miejscowości żywiec:) 505480645

Gość Paradaise
Umiem śpiewać!!!...Ogólnie nie jestem śmiała i pewna (aż tak) siebie oraz dużo występuje na scenach np: W szkole, na festynie dla chorych dzieci. Ale, boje się wrzucać filmików na YouTube :/ . Wole np: pojechać do wytwórni i im zaśpiewać OSOBIŚCIE, i im pokazać że umiem śpiewać. Mieszkam w Warszawie i chciałabym pojechać w Warszawie do jakiejś wytwórni i im pokazać co umiem.

Gość Juteszka
Mam radę - zacznij śpiewać ;) Gdziekolwiek, a nuż ktoś Cię dostrzeże. Świetnym pomysłem jest nagranie swojej piosenki i umieszczenie jej na przykład na tym portalu: http://myartgo.pl/ który pomoże Ci w zarobieniu na muzyce.

Gość Krystyna5
Bardzo dobrze, że młodzi ludzie mają pasje i marzenia! Śpiewu trzeba się przede wszystkim nauczyć. Ja myślałam, że moja córka umie ładnie śpiewać, ale wysłałam ją do szkoły New Drum School w Gdańsku i przed szkołą, to było nic! Teraz śpiewa prawie jak najlepsza piosenkarka! Także dziewczęta, uczcie się profesjonalnie śpiewać!

Gość Wikuśś94
Hej, też bardzo chcę zostać piosenkarką i wierzę w to że nią zostanę . Mieszkam w małej miejscowości na śląsku i ja to wgl mogłabym stracić nadzieję że nią zostanę !. Jestem Belieber więc mam nadzieję a jeżeli ją trace przypominają mi się słowa "Never Say Never" i "Believe" . Całkowicie zgadzam się z lala1762 . Wy nie wiecie co piszecie ...... Np. wrzuć jakiś filmik na youtube też to planuję i jeżeli masz w sobie to coś to napewno cię znajdą ! Bo przecież marzenia są po ty be realizować :*** Jeżeli chcesz się ze mną skątaktowac to pisz na skype Wiktoria Pieczka (victoriapiee) możesz napisać jeśli chcesz :**

Gość ala

bardzo pragne zostać piosenkarka i spiewalam na slubie brata sama i scholce i dzieci maryii chorku i doroslym chorze i na tym zakończyła sie moja slawa i dalej pragne spiewać byc najwiekszą piosenkarka tylko ze jestem osobom niepelnosprawną uposledzeniem umyslowym umiarkowanym i padaczkom na całe zycie nikt mnie niechce odzucają mnie pomiatać tylko potrafiom wysmiewaja się nieobchodzi ich moj los mam 29lat szukam mieszkania mam mało renty ale i mam pieska z ktorym marzymy sie wyprowadzić bo mnie niekochaja niepozwalają spełniać moich najskrytszych marzeń tak bardzo chcę być piosenkarkom mieszkam w Rybniku i znam Dode pacjentka była mojej cioci i wujka ale ja niemam kontaktow z nią żadnych wszyscy mnie niechcą ja kocham spiewac na scenach naprawde marzę od maleńkości niemam jak spiewac w domu jest to niemożliwe bo muwia ze niepotrafie spiewac jak potrafie spiewać kocham scenach wystepowac z gwiazdami naprawde chcę byc piosenkarką prosze pomużcie mi spelniac moje marzenie najskrytsze