Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

Gość SUPER_FUN_JONAS_BROTHERS
POMOCY! strasznie dobrze śpiewam mam 6 z muzyki co roku cały czas śpiewam solo na chórach ale chciałabym zostać piosenkarką i nie wiem gdzie się zgłosić a mój czas cały czas leci pomocy moje gg 11124303

Gość ruziaxd
ojj pani Renatka Irenka czy kto tam moja instruktorka jak widać do znikąd cię zaprowadziła nie śpiewa sie dziennie po dwie godziny kretynką jesteś?! z kartki na węgiel sie urwałaś? zastanów sie co mówisz! krtań ci sie wypali zwyrodnienia sie nabawisz i stracisz głos jeśli ty tak śpiewasz za 7-8 lat nie będziesz miała głosu więc idź lepiej rób tą karierę bo potem będzie za późno:) po dwa 30 min dziennie Gamy ćwiczenia pieski na cha-cha biegać na rowerze jeździć nie jesteś bananów i czekolady obklejają struny dużo pić wyrzec sie wszystkiego co gazowane o koli może cię zapomnieć jeść potrawy tylko w temperaturze pokojowej b. gorące czy b. zimne to zabójstwo dla strun :) !! śpiewanie to wyrzczenia!! szlug jka ognia unikac lakoholu nie pić na diecie być !! co wy myślicie żę to samo przyjdzie?! nic nie przychodzi samo WAM SIE WYDAJE żE PIEKNY GLOS SAM DO WAS PRZYJDZIE ?! ZE OBUDZICIE SIE PEWNEGO DNIA I BEDZIECIE SPIEWAC JAK WITHNEY ALBO CELINA? POPIEPRZYLO WAM SIE W GLOWACH? ZLAZCIE NA ZIEMIE I CWICZCIE !! POWODZENIA!!! I NIE UZALAC SIE NAD SOBA

Gość anulka1994
Ja bardzo chciałabym zostać piosenkarką ale nie wiem jak sie do tego zabrać więc pomużcie już napisałam jedną piosenke jest super ja i moje koleżanki lubimy pisać piosenki jak ktoś coś wie to niech pisze na moje gg 13071141 czekam na odpowiedz dzięki.

Gość Julia99
ja się zgłosiłam i wybrali mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Sysia1510
Jak moge zostać piosenkarką? Mam ładny głos umiem se szybko nauczyć PIOSENKI gdy ją pare razy śpiewam! .....!

Gość łojejej
jak masz kase to idx do studia nagran i nagraj płyte.

Chcę zostać piosenkarką już od samego pojawienia sie na tym cudownym świecie!!!!!!! Zawsze gdy byłam jeszcze małym brzdącem nie mogłam zasnąć bez włączonej muzyki, a gdy miałam z 4 latka wychodziłam na dwór by dawać swoje koncerty rodzinie i przyjaciołom. Z każdego koncertu byli tak zadowoleni że mój tato powiedział że bedę na samym szczycie kariery lecz ja w to tak nie wierze ponieważ nie mam ani menagera ani nagranej płyty . Więc proszę piszcie na mój e-mail i pomużcie mi na ten szczyt dotrzeć z dźwiękiem i urodą . I proszę jeśli jakiś menager przeczyta mą wiadomość i jeśli spodoba mu się mój opis proszę mi pomóc. Już z góry dziękuję.

Gość czcza
jak z zespołu tola SZLAGOWSKA Z BLOG 27 została piosenkarką?

Gość czcza
mam pytanie jak zostać piosenkarką plis pomuście mi!

Gość lisica...
Cii, tak na pewno przez swoj wyglad nie zostalas piosenkarka. a co powiesz o gosi andrzejewicz? pieknoscia to ona z pewnoscia nie jest a spiewa! po prostu albo przeceniasz swoj talent albo nic nie robisz zeby go wykarzystac. i nie niszcz marzen mlodej dziewczyny. jak ma glos i determinacje to jest prawdopodobienstwo ze moze w przyszlosci zaistniec

Gość zitka
też chce być piosenkarką ale gdzie się zgłosić nie wiem może wy wiecie???

Gość Mleko
SłuChaJcIe Wiem, Że nie Mam Zbyt DuZyCh Szans, Ale ZawsZe Mówie, Że WaRto SpróBowaĆ. ZawSze ChCiałam ZoStaĆ GwiaZdą i To JeSt TeRaZ MoJe GłÓwNe MaRzeNie ...Mam Dość DoBry GłOs i WyGląD TeŻ NienaJgoRsZy. Mam DoPieRo 13 Lat Ale JeStem Tym StraSznie ZaFasCynOwaNa. PeNie GdyBym MIaŁa WiękSze ZnaJOmoŚci JuŻ DawNo By MI Się UdaŁo. JeŚli MaCie JaKieŚ PomySły KuRCz MoŻe UdaŁoBy Się ZaŁoŻyĆ ZeSpÓł, NagRaĆ DeMo, Czy Co KoLwiek ..PoMÓrZCie PLiS ;))

Gość Mleko
hah ToLa SzLaGowSka ZoStaŁa TyLko i WyŁąCzNie PiOSenkaRką, że Jej Tata JeSt PioSenkaRzem ;p

Gość Mleko
KuRcZe BłaGam Was PomÓrZeCie To JeSt Dla Mnie BarDzo WaŻne ! GdZie Się NajLePiej ZgŁoSiĆ ?? ProBlem W Tym, Że MieSzkam W maŁej MieJsCowoŚci - PiŁa i Tu RaCzej Nie Ma ŻaDnej WytwÓrnii ... Ciekawa JeStem Jak Miley Cyrus - Hannah MonTana przecież ona Nie JeSt Ładna Ma TyLko TaPeTe ...i GraŁa Tam w SeRiaLu To Jej Się PomoGło WyBiĆ ..

Gość jak to zrozumieć
że chce ci sie pisac te duże literki w środku słów strasznie z tym duzo roboty... :-)

Gość Mleko
To Maj GG 6851067 JeŚli KtoŚ Chce PogaDaĆ NieCh NaPiSze ChęTnie PomoGe Ale Mi TeŻ Niech KtoŚ PomoŻe !!! Jak KtoŚ ma O Tym POJęCie PRoSze NieCh NaPiSze ...MoŻe UdaŁo By Się ZaŁoŻyĆ ZeSpÓł ? ;)

Gość Mleko
To Nie TruDne ;> SzyBko iDzie

Gość paaaulineczquaaa
Ja chętnie przyłączyłabym się do Twojego zespołu:) Też śpiewam i gram na keybaordzie (czyt. kibordzie) Niestety mieszkamy zbyd daleko... Szkoda:(

HeJ jEsTeM z BiElSkA PoDlAsKiEgO i cHcĘ zAłOżYć ZeSpÓł . MaM Na ImIe NaTaLiA . ZgŁaSzAjCiE SiE nA mÓj e-MaIL a To MoJe Gg : 9279853 . MaM 13 LaT pROsZe O piLnY kOnTaKt!!!

Gość KasiaMleko
To ZnOwu ja GdyBy PrzyPaDkiem Ktoś z Was Mieszkał w OkoliCach PiŁy to Mój Nr. gg 6851067 Prozę O KontaKt !

Gość Mleko
To Mój Nr. gg 6851067 Gdyby Ktoś Przypadkiem Mieszkał w Okolicach PiŁy (wielkopolskie) ProSzę o Kontakt ! ;>

Gość Mleko
Ale Dnooo ...;(((

Gość f....r....e....t....k....a
Pomóżcie mi wybrać imie składające się z 2 członów takie nietypowe coś jak ..................hannah montana czy cos takiego PROSZĘ BEZ WAS NIE DAM RADY proszę!!

Gość sharpey iwans
mam piekny głós jestem na karzdym konkursie mam 7 swoich piosenek szukam kapeli.pliz zgłoście sie dajcie porade

Gość sharpey iwans

Gość KasiaMLeko
Hejj Sharpey napisz to pogadamy ;]

Gość KasiaMLeko
Wyżej Jest Mój nr. gg ;>

Gość agata.lenartowicz
nagraj wykonanie jakiejs piosenki i wyslij mi na email agata.lenartowicz@vp.pl ja sie w wytworni popytam czy nie potrzebuja kogos do chorkow, po chorkach mozna sie lepiej wybic, masz jakies doswiadczenie, a jesli twoj glos bedzie naprawde dobry moze pomyslimy nad czyms wiecej

Gość oliwka1997
Wiesz ja też mam dobry głos i też chce zostać piosenkarką. chociaż wiem że to tylko marzenie ciągle śpiewam. może się to przydać. a po za tym musisz mieć menadżera a jak cie na niego nie stać to najpierw sponsora. Jeśli ktoś ciekawy to mam 11 lat i z tąd wiem że nie zostanę gwiazdą. Większość dziewczyn w moim wieku o tym marzy. Dlaczego ja miałabym być tą jedyną? To wszystko. Dziękuje.