Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne to

nasz sex trwa 10 sekund

Polecane posty

Gość straszne to

Doswiadczony facet, niedawno skonczył długoletni związek, uwielbia sex więc myslałam, że będę miała super sex, a tu kicha :( raz, ok, 2 raz coś nie tam, ale jak za 3 razem było tak samo to ja już zaczynam wątpić o co chodzi :( ja się nawet dobrze nie rozkręce a tu bach on juz konczy :(

Gość wenezuela76
egoista jakiś

Gość Zaciekawiona 25
Może dlatego skończył sie jego poprzedni związek?

Gość straszne to
ale cos moge zrobic zeby to trwało dłuzej ??:/

Gość straszne to
kicha:(

Gość hohokurwa
wymien na lepszy model

Gość straszne to
ale zawsze jakos tak wychodziło, że nie mozna było 2 raz :(

bo za szybko może próbujecie znowu- różni faceci potrzebują różnego czasu "regeneracji". Jeden może zaraz a drugi dopiero po godzinie- nie ma reguły i daj mu trochę czasu zanim go skreślisz- wkońcu to oznaka,że go podniecasz

Gość straszne to
oj niewiem czego to oznaka :( a może tego ze nie myśli o mnie :( tylko o sobie, zeby jemu było dobrze :/ raz mu zróciłam uwagę, ze za szybko to się troszkę wkurzył :/

nie gopdzinę a tylko kilka minut Spróbuj natychmiast zabawiac sie penisem ,i zobaczysz jak on zareaguje jeżeli bedzie go drażnic to ci odsunie ręke a może nie i bedzie mu sie to pdobało Jak fecet miał dlugo post i do tego mało się masturbowł to zawsze bedzie miał przedwczesny wytrysk bo to njie chodzi biologicznie o to zeby kobieta miała przyjemność a o to zeby ja zapłodnic i tzba to troche oszukać

Gość ulalala-ula-
najpierw lodzik, potem seks, na pewno bedzie dłużej dochodził

Gość straszne to
nie miał żadnego pościku :( a pozatym teraz nie postuje bo jest ze mną :P ulalala-ula --> tez testowałam to nie zadziałało :p, jolkaza --->> mysle ze w tej katagori bysmy wygrali :P

A moj byly przez 2 lata nie zrobil zadnego postepu! Ledwo zaczynal sie sex a ja sie juz stresowalam, ze zaraz sie skonczy :O Gumki opozniajace wytrysk oraz przerwy w trakcie, a nawet drugi stosunek po jakims czasie - nie dawaly ZADNYCH , nawet najmniejszych rezultatow :O a ja i tak kocham dupka :/ :O

Gość straszne to
testowałam to co mi proponowała ulalala-ula-

Gość o swojej babci

Gość to atrAANW
współczuję :-(

Gość a niby dlaczego magiczna
moj tez ma ta przypadłosc w dodatku drugi raz podobno nie moze znaczy stoi mu ale nie ma mowy o wytrysku :O wiec nie chce mu sie meczyc tak bez orgazmu ! :( chyba go rzuce bo nerwicy sie nabawie :P

Gość straszne to
eheh no niewiem czy odrazu rzucać :) ale tak na dłuższą mete to faktycznie kicha :(

żeby mieć wytrysk drugi raz to sperma musi się naprodukować Też nie dołuj sie tylko zabawiajcie sie tak długo około poł godziny az mu sie naprodukuje sperma Dużo jej nie będzie ale bedzie miał orgazm

Gość a niby dlaczego magiczna
wypróbowalam juz go po poł godzinie i po godzinie i nic ciekawego z tego nie wyszlo :O

a ja moge co 20 min a sperma sie nie musi naprodukowac bo jej jest w nasieniowodach tyle ze i na cały dzien wystarczy tylko ze zawsze bedzie mniej sie pojawiało za drugim razem bo pożniej tez mało ale tyle samo co za drugim taka reguła chyba

Gość onaaaaaaaaa22
setebos chyba przesadzasz hihihih

Haha ja to nie pisze pierdół albo nauka albo prawda ale nie bede ukrywał ze moja sprawnosc tez sie kończy po 5-6 razie ale kto oglądał przystanek alaska ten wie ze jeden z głównych bohaterów miał 50 lat na karku a mógł 20 razy... fikcja literacka... heh no fakt niby co 20 min moge ale tez nie jak to było wyzej na sam powiew wiatru...

pewno że przesadzasz Ja na należe do facetów bardzo kochliwych i po trzech razach już mam orgazm bez wytrysku Nie jest to takie przyjemne bo trochę boli wowczas prostata ale jest fajnie jak partnerka ma ochote