Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakarikana

PROSZĘ O POMOC!!!!

Polecane posty

Gość kakakarikana

Witam,mam problem,otoż nie wiem (nie pamiętam) z kim podpisywałam umowę.(fundusz emerytalny).wydaje mi się że ING NN ale nie jestem pewna..Podpisywałam ją już dawno bo. w szkole średniej a teraz mam 29lat(pamiętam że odkąd mieszkałam w mieście rodzinnym to przychodziły jakieś pisma z danej firmy i co jakiś czas formularze aktualizacyjne dane ale jak zaczęłam się przeprowadzać to wiadomo,wszystko się to jakoś pogubiło...Nie wiem jak mam sie dowiedzieć gdzie jestem zapisana..PROSZĘ O POMOC:)

Gość kakakarikana
dodam że pisałam do paru funduszy maile ale nie dostałam do tej pory żadnej odpowiedzi..:(

a nie możesz iść pod były adres zamieszkamia i zapytać,czy nie było do Ciebie żadnej poczty,bo oni wysyłają często do członków towarzystwa jakie składki wpływają

Gość kakakarikana
up up..

Gość kakakarikana
no właśnie nie mam takiej możliwości niestety,....

ale skoro piszesz,że do miejscowości rodzinnej przychodziły pisma,to może nadal ktoś z rodziny mieszka pod tym adresem,albo może poproś kogoś znajomego żeby zajrzał pod ten adres i spytał nie wiem,więcej pomysłów nie mam

Gość kakakarikana
naprawdę nie mam takiej możliwości...muszę w jakiś inny sposób się dowiedzieć..

Najpierw spokojnie siadasz i zaczynasz myśliec, pożniej zawracasz głowę :-) Przeczytałem ten temat i odpowiedź jest prosta-nawet myślec nie trzeba (bez obrazy tylko wkurzają mnie ludzie, którzy zamiast się zastanowic zwalaja na innych). tok myślenia: 1-nie wiem w jakim funduszu jestem 2-zastanawiam się kto do funduszu odprowadza moje składki 3-ZUS 4-dzwonie do zusu i pytam do jakiego funduszu wpłacają moje składki 5-BINGO 6-dzwonie, umawiam się z konsultantem, podaje aktualne dane 7-DBAM O WAŻNE DOKUMENTY-KŁADĘ JE W TECZKĘ 8-pozdrawiam :-)

no ogórek.........gratuluję jasności umysłu...... ja też o tym nie pomyślałam. pozdrawiam:)

Gość kakakarikana
Ogórek..jesteś wielki..:P:P:P:P