Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 czy to pewne ze jestem w ciazy???? moj chlopak spuscil sie we mnie..... lecz nie do konca bo potem wyszedl ale jakas \"czesc\" spermy zostala we mnie..... zrobil to w moj pierwszy dzien PŁODNY..... czy taka niewielka ilosc spermy wystarczy do zaplodnienia??? czy to moze byc ciaza??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 a masz jakies podejrzenia na ciaze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatowiem 0 Napisano Luty 7, 2008 oczywiscie ze wystarczy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 mam ale nie jestem pewna jutro ide do gienkologa ale nie wiem czy to wykryje bo jesli jestem w ciazy to jest to dopiero pierwszy tydzien..... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 wystarczy ale nie musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatowiem 0 Napisano Luty 7, 2008 a co nie chcesz dzidziusia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 a co takiego sie dzieje ze masz przypuszczenia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 ale pamietajcie ze to byl dzien płodny dopiero pierwszy ale płodny.... wiec nie wiem.... wkoncu nie zawsze w dni plodne musi dosc do zaplodnienia mam racje? moze ale nie musi.... prawda? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 co sie dzieje a mianowicie dziwne uczucie w brzuchu.... duza ilosc śluzu sie ze mnie wydostaje.... bole plecow wsumie mzoe to nic nie oznaczac ale ten śluz...... hmmm?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuł brend 0 Napisano Luty 7, 2008 to lec do lekarza jutro z rana! nadzieja matka glupich, nie licz na to ze ci to ujdzie plazem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 wiesz ja z mezem staramy sie o dzidzie od roku wiec nie zawsze te dni plodne oznaczaja ze mozesz byc w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 tez tak mysle ze powinnas wybrac sie do lekarza.A chcialabys byc w ciazy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 racja ale jakos sie boje ze ja mam pecha tym razem.... Kocham dzieci ale mam dopiero zaledwie 20 lat chce skoczyc studia itp nie jestem gotowa na bycie mama co nie oznacza ze nie bede kochac tego maleństwa, nie biore tabletek anty bo po nich zgrubłam i odstawialam z prezerwatywa nie lubie wiec oboje wiedzielismy co robimy....... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatowiem 0 Napisano Luty 7, 2008 no wlasnie skoro wiedzieliscie to trzeba poniesc tego konsekwencje.nie zycze Ci zebys byla w ciazy skoro nie chcesz ale takie dzidzie sa slodkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 a jakie masz upławy? bo ja też mam ale chciałabym dzidzie mieć już... w brzuszku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 no wiec musisz sie liczyc z odpowiedzialnoscia.Wiesz nie rozumiem cie jesli zalezy ci na sylwetce i przeszkadzaja ci prezerwatywy to dlaczego biadolisz ze masz studia itp.myslisz ze cale zycie bedziesz sie slizgac albo sie uda albo nie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 powiedzialam juz stanowczo mojemu facetowi ze jesli nie bede w ciazy to wroce do tabletek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 a co moze oznaczac ta nadmierna ilosc sluzu??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatowiem 0 Napisano Luty 7, 2008 ja tez tak mam kurde zaczne sie zastanawiac hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 albo zaraziłaś się czymś tzn jakaś infekcje albo ciąże zalezy jakie masz... i jaki dzień Twojego cyklu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 jak juz jestem tak szczerw to jeszcze wiecej szczerosci mi nie zaszkodzi :D ten sluz czasem jest mokry a czem suchy taki bardziej jak krem ale zółty ma kolor ...... i co to cholera jest ??? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 żółty to raczej jakieś zapalenie bakteryjne... biegnija raczej do gina... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 a dzis był biały wiec co biały oznacza???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 ?????????????? HELP ME !!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 nsajlepiej wybierz się do ginekologa... tutaj tylko się zestresujesz... a lekarz wypyta co i jak zleci badania i nie bedzie a moze to czy tamto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 a jest w stanie ginekolog mi powiedziec ze jestem wciazy? bo jesli jestem to w pierwszym tygodniu tylko czy on bedzie to juz widział :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatowiem 0 Napisano Luty 7, 2008 zrob test ciążowe najlepsze wykrywaja ciaze po kiklku dniach a potem ewentualnie do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka19 0 Napisano Luty 7, 2008 testy zrobilam trzy dwa powiedziały nie a jeden tak ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonka 1983 Napisano Luty 7, 2008 ty juz same wiesz czego chcesz raz bialy raz zolty i teraz znowu bialy.zastanow sie a potem pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatowiem 0 Napisano Luty 7, 2008 dziewczyno wez sie zastanow:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach