enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 zna ktoś kogoś kogo mógłby mi polecić?! prosze!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 nikt nie zna!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda że nie chcecie mi nikogo polecić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwona Róża 0 Napisano Luty 7, 2008 Wojtek Socha albo Izabela Zielińska! Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 hej a możesz podać mi bliższe dane? m21_niunia_21m*interia.pl i gdzie przyjmują? ile biorą i który lepszy! z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 m21_niunia_21m@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne że tak12345 Napisano Luty 7, 2008 dr Sarap, świetne podejście do kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 hej podajcie bliższe dane na meila... i gdzie kto urzeduje itd dzięki wielkie za wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwona Róża 0 Napisano Luty 7, 2008 Socha i Zielińska przyjmują w NZOZ Nowy Wilczak, na Nakielskiej 81 (może jest inny numer, nie pamiętam) Najlepiej poszukaj numeru telefonu, zadzwoń tam i zapytaj panie w recepcji, gdzie przyjmują prywatnie! Niestety nie mam bardziej dokładnych info. Przykro mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 wielkie dzięki... mam nadzieje, że uda mi sie z nimi skontaktować ale naprawde dobrzy?! sprawdzeni?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enka 24 0 Napisano Luty 7, 2008 można z nimi porozmawiać w spokoju maja czas na rozmowe z pacjentem... itp? a dr sarap gdzie przyjmuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwona Róża 0 Napisano Luty 8, 2008 Tak, są naprawdę dobrzy. Przeprowadzają długą rozmowę z pacjentką o jej stanie zdrowia, przebytych chorobach, itp Nie martw się, gdybym nie była pewna tego, że są dobrymi fachowcami, nie napisałabym o nich na forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach