Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi1982

Streptococcus agalactiae

Polecane posty

Cześć!!! Jestem w 37 tygodniu ciąży z ostatniego wymazu z pochwy wyszło mi, że mam streptococcus agalactiae wzrost słaby. Moja ginekolog od razu przepisała mi antybiotyk w globulkach i poinformowała, że w okresie około porodowym będę miała podany dożylnie antybiotyk i dzidziuś od razu po urodzeniu też. Na drugi dzien zaczęłam szperać po internecie aby dowiedzieć się co to za dranstwo. No i znalazłam! Przeryczałam cała noc i kolejny dzien. Straciłam już dwie ciąże w tym jedną bliżniaczą. Zadzwoniłam do ginekologa zapytać czy to wszystko co znalazłam to prawda i w takim razie co dalej. W medyczny sposób wytłumaczyła mi, że jesteśmy w dobrej sytuacji bo wiemy z czym mamy doczynienia. Jednak ja nadal jestem przerażona i martwię się o mojego Syneczka. Bardzo Was prosze napiszcie coś jeżeli miałyście z tym styczność i coś wiecie. Z całego internetowego grzebania znalazłam tylko jedną pozytywna wypowiedz. Dziewczyna miała tą bakterje ale była leczona i wszystko zakonczyło się dobrze. Jeszcze raz prosze o pomoc i z góry dziękuje!!!

Strasznie mi przykro, czytalam juz Twojego posta rano, sama tez poszperalam na ten temat, ale nic sensownego nie znalazlam, tzn wypowiedzi dziewczyn w Twojej sytuacji, moze poszperaj na bocianie, tam naprawde jest mnostwo informacji. trzymam mocno kciuki za ciebie, bedzie wszytko dobrze, na pewno. pozdrawiam cie bardzo goraco