Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła kochanka_mam nadzieję

Co zrobić, by skłonic kochającego męża, aby zdradził ukochaną żonę?

Polecane posty

Gość mysliciel miejstki ty jej
nie zdradzisz ( bo pewnie za bardzo nawet nie masz czym) ale to ci nie daje gwarancji że ona cię nie zdradzi .....zwykle takie wierne dupki mają najwieksze rogi

Jak zdradza - źle, jak nie zdradza - też niedobrze:) Gdzie sens, gdzie logika?

Ciekawe zalozenie ze jak ktos jest wierny to od razu jest dupkiem. Akurat swojej zonie ufam, nie jest tak pusta jak Ty i mozna z nia zbudowac relacje oparta na szczerosci. Mozesz tylko zazdroscic.

Myślicielu, nie tylko zazdrościć, może też wziąć dobry przykład:)

Gość kochanka zawodowa
ja mogę uwieść każdego...mężczyźni myślą fiutem

Gość to nie prowokacja-bo i po co
moim zdaniem, kazdy facet poleci na rozlozone chetne nogi, wystarczy mu tylko 100% pewnosc, ze zona sie nie dowie. jesli jej nie kocha, wystarczy mu 50% pewnosci, jesli kocha ja tak se, wystarczy mu 80%, ale ejsli kocha ja bardzo, musi miec 150%:)

Gość zielona żabucha
seks, seksem,ale prawdziwa milosc to jest dopiero szczescie;-))) nie zycze nikomu aby jakas blerwa zabrala zonie meza i ojca dzieciom!

Czyli uważasz, że to tylko od pewności, że się żona nie dowie, zależy?

Gość zielona żabucha
hehehe, moj maz jest wspanialy, jest nam cudownie pod kazdym wzgledem;-))) i wiem na 10000% ze mnie nie zdradzi. taki typ;-))

tak wlasnie uwazam.

Zielona, to gratuluję:D

zielona żabucha, ciesz sie swoja pewnoscia jesli daje ci to szczescie, ale wiedz jedno, gdybys byla daleko, powiedzmy w innym kraju, ryzyko, ze sie dowiesz byloby mniejsze niz tego, ze za chwile moj kot przemowi do mnie ludzkim glosem i kaze sciszyc muzyke, twoj maz bylby na imprezie firmowej a seksowna blondyna z wypietym tyleczkiem i wielkimi balonami rozlozylaby prze dnim nogi i blagala, zeby ja przelecial, ZROBILBY TO:) a potem by do ciebie zadzwonil i mowil, jak bardzo cie kocha i teskni. badz pewna:)

Gość zielona żabuchaa
jakis gad sie podemnie podszył;-))) spadaj

Gość zielona żabuchaa
hehe, masz jakies kompleksy chyba,,,, ja jestem blondyna z duzymi ;-)))

ale gdyby istnial choc cien ryzyka, ze sie kiedys mozesz dowiedziec, tylko by ja pewnie obmacal a w razie czego przybral poze pokrzywdzonego, ktorego to chcieli przeleciec ale sie dzielnie nie dal:)

Gość zielona żabuchaa
to nie prowokacja.... czy ciebie ktos kiedys skrzywdzil, ze tak rozumujesz? sa jeszcze na swiecie malzenstw aktore sie szanuja i kochaja.... ja jestem druga dzieczyna mojego m, a on moim pierwszym... po 5 miesciach mi sie oswiadczyl , pozniej slub, za rok cudowny upragniony synek;-)) lubimy czas ze soba spedzac, razem gotowac, bawic sie, zaskakujemy siebie razem juz 6 lat i jest super.

to nie prowokacja-bo i po co, a Ty skąd wiesz:P

Gość zielona żabuchaa
dzis nasz synek ma 2 latka i jest oczkiem w glowie tatusia;-)) za 4 latka bedziemy starac sie o rodzenstwo...

nie, zielona żabucha, nie mydl mi tu oczu kompleksami. nie jestem w stalym zwiazku, pracuje w duzej firmie i musze przyznac, ze raz doszlo do czegos miedzy mna a kolega z dzialu obok. bylismy wlasnie na takim zagranicznym wyjezdzie. muzyka, troszke alkoholu. jestem bardzo atrakcyjna kobieta, ale nie w tym rzecz, zeby cie teraz o tym przekonywac-mozesz wierzyc badz tez nie. kolega natomiast ma zone, podobno bardzo szczesliwi, tzw. "para swiecaca przykladem malzenskiej milosci". i co? jednak wyladowalismy w hotelu razem. nie, nei ejstem z tego dumna, ale teraz przynajmniej wiem, do czego moze byc zdolny mezczyzna, ktory kocha zone mniej niz bardzo, skoro ten, ktory potem z placzem blagal mnie, aby sprawa nie ujrzala nigdy swiatla dziennego bo zaluje i kocha zone ponad wszystko, jeczal z rozkoszy sciskajac moje jedrne posladki.

przepraszam, nie bedzie mnie juz-szef patrzy jak wciaz klikam na cafe:)

Gość zielona żabuchna
milego dzionka;-)))

"Czyli, póki co, się ze mną zgadzacie. A kto uważa, że każdego można uwieść, lecz nie każdy to potrafi? " Pewnie że nie można uwieść każdego:P.Przypuszczalnie autorki się nie da:P.A myślę że by mogła uwieść chłopa pewnej babki bo oni do siebie nie pasują mimo tego ze twierdzi ona że się kochają:P.A mnie nie tylko nie można skłonić do zdradzania ale nawet teraz bym się nie skusił bo mnie interesują tylko odpowiednie:P.Ale dobrze by było gdyby jakiegoś chłopa uwiodła:classic_cool:.Mógłbym jej zapodać obiekty to by było ciekawie:D.

Amancie, no tak, Ciebie tu brakowało:D Jak casting? Czy znalazłeś juz tę odpowiednią?;) Ale zejdźcie Wy ze mnie, proszę:) Juz nawet temat musiałam spłycić, by uzykać Wasz odzew. No ale podrążę: skoro można, to jak? Oddziałując na instynkty pierwotne?;)

Gość przyszła kochanka _mam nadzie
jestem tak obrzydliwa ze zaden facet mnie nie chce , sprobowałam tez kobiet- tez niewypał no to na geja - mówi do mnie nie masz penisa , wiec co mi pozostało ? marzenia bycia kochanką !!! czy którys facet mnie rozprawiczy ? jakis chetny z forum ? może Amant ?

Ja Cię rozprawiczę - kijem od szczotki:D

Dobra Amancie, skoro mówisz, że powinnam... No ale jak mi się nie uda, to uważaj - będę trenować na Tobie:D :P Już od rzeczy gadam, więc Was zostawię, a Wy, mam nadzieję, coś popiszecie na topiku:)

Gość przyszła kochanka_ mamnadzieję
dajcie mi tego kija bo musze sobie cos szybko w dupe wsadzic

Gość przyszła kochanka_ mamnadzieję
amant ? rozprawiczysz mnie???? ,mam juz dupe zarosnieta od brudu wiec ide sie teraz odmoczyc by ten syf sie ode mnie odkleił

Gość a czym się tu można popisać
??? autorka topiku zachowuje sie jakby dokryła amerykę... na takim topki za bardzo nie można sie czym popisać, a Ty piszesz jakby ludzie walili tu drzwami i oknami, zauwaz , że 70% wypowiedzi to sa Twoje wypowiedzi... ja nie neguje monologow, kazdy lubi cos innego... ale przestanmy udawac, ajkoby to byl lotny temat, a ktos mial cos w tym wzgledzie senswonego do powiedzenia... zaloz inny temat, a wtedy bedziemy mogli sie popisac...

Gość a czym się tu można popisać
rozpaczliwa proba zatrzymania na sobie uwagi...