Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne to

zapomnialam sniadania do pracy

Polecane posty

Gość straszne to

:O Jak ja przezyje 15 godzin bez jedzenia 😭

Gość Frau Schwarz
nie możesz zamówić sobie pizzy albo jakiegoś innego dania z baru?

Gość straszne to
pizze mam do pracy zamowic?? :D Tu nie ma zadnych barow blisko ;) No i przede wszystkim - nie mam pieniedzy :D Moje sniadanie zostalo na stole w domu :) Mialam w planach wsadzic do torby i zapomnialam, wiec nie przewidzialam dodatkowych wydatkow :P

Gość straszne to
nie moge :-( zawsze jak zamawiałam to brałam pizze do ręki, wydawałam z siebie dźwięk w rodzaju kukuryku i szybko uciekałam :-( nikt mi już nic nie przywiezie :-( no nic, zjem ołówek :classic_cool:

Gość straszne to
karty brak... wiem, wiem pietrze problemy ale naprawde karty nie mam. Mam konto do ktorego nie przysluguja karty ;) Szukam motywacji do jednodniowej glodowki :classic_cool:

Gość straszne to
olowki niestety automatyczne :D Ciekawe skad moj klon wiedzial, ze lubie wciagac olowki :D Moze faktycznie poszukam jakiegos drewnianego :P I zapewne zapialabym dzis "kukuryku" jakbym dostala pizze do reki :D

Gość straszne to
nie pozyczam ;] dam rade, wytrzymam ;] Dzieci w Somalii cale zycie gloduja, to ja moge jeden dzie ;) chyba :O

dzieci nie są chyba całe życie dziećmi :-P ale może sie myle :-P

Dzieci w Somalii nie pracują i nie myślą tylko leżą w polu i czekają aż dary z nieba spadną. Ty raczej musisz jeść. Pożycz chociaż kanapke :)

Gość dziwne.........
przerwe jakas masz na bank wez pozycz pare groszy od kolezanki jakiejs..moze sie zdazyc kazdemu i idz cos kupic, w sklepie, chociazby bulke i kielbase :o cokolwiek

Gość dziwne.........
no jak nie pozyczasz to gloduj powodzenia

Gość straszne to
ale tak sobie mysle, ze niektorzy robia specjalnie takie glodowki... Wytrzymuja dlugo, to moze ja dam rade jeden dzien. Najgorsza jest podswiadomosc... Zwykle jak mam sniadanie to glodna sie robie dopiero kolo 9. A teraz od kiedy sobie uswiadomilam ta straszna rzecz to mnie juz ssie i burczy mi w brzuchu :D

Gość straszne to
w akcie desperacji to bym pozyczyla ale poki co mam mocne postanowienie wytrzymania :D :O

Gość straszne to
nie lubie parowkow :P chociaz zjadlabym teraz chyba wszystko, nawet flaki 😭

Gość straszne to
nie, flakow jednak nie... i jeszcze paru rzeczy jednak bym nie tknela, typu osmiornice, malze krewetki... To chyba jeszcze nie jestem az tak strasznie glodna :D

Gość straszne to
ok 🖐️ jak sie nie odezwe, znaczy, ze nie przezylam :classic_cool:

Gość dziwne.........
jak bedziesz gadac co bys zjadla a co nie to daje ci 2 godziny max ...pozyczysz myslenie o zarciu ci nie pomoze skoro..nie pozyczasz :o

Gość straszne to
unikam pozyczania, naprawde pozyczam tylko w akcie desperacji. Nie znasz powiedzenia "dobry zwyczaj nie pozyczaj"? ;) i juz nie mysle o jedzeniu... prace mam w koncu :P

Gość straszne to
no to jak juz naprawde stwierdze, ze umre to przeciez pozycze piatala na jakas sucha bule chociaz... Ale tak mysle, ze skoro ludzie potrafia dlugo glodowac, to chyba nie padne po jednym dniu...

Gość straszne to
a najbardziej mnie krew zalewa jak pomysle o tych dwoch buleczkach (z serem i z salami) i jablku, ktore zostraly na stole 😭 Jak wroce to dam psu juz :O tak to jest, jak czlowiek ciagnie w pracy 14 godzin dzien w dzien :O Potem rano nie wie jak sie nazywa :P i zostawia sniadanie na stole 😭