Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proteus

Czy mozliwe jest aby kobieta po odejsciu...?

Polecane posty

Gość Proteus
tak mnie to dotknelo,oby ja tez w pore kopnelo;)

:) Hmmm dzień faceta jakoś w czerwcu. Ja sie chyba jednak wcześniej odezwę. No ale tak niezobowiązująco. Przypomniałam mi sie pewna historia z życia mojej koleżanki. Zerwała z facetem z błahego powodu- zrobił sobie obrzydliwy tatuaż, odwalało mu na punkcie siłowni itd. Nie byli razem dwa lata. Ale ona cały czas o nim myślała i potem mówiła, ze chce wrócić. Odczekałyśmy moment do sylwestra i doskonały środek - alkohol. zawsze można powiedzieć, ze to % spowodowały przypływ uczuć ;) Teraz są razem już 4 latka. Pięknie im sie udało mimo tamtych akcji. Tylko tatuaż pozostał na pamiątkę ;)

Gość Proteus
niedawno udalo mi sie uwierzyc w przeznaczenie ;) co ma byc to bedzie-podejrzewam,ze los moze nas jeszcze kiedys zlaczyc

Gość nanana na na na na na na
hmmm... jakbym była tak "olaną" kobietą to nie dawałabym większych szans facetowi. Może Wy - mężczyźni jesteście zdolniejsi do wybaczania. Na moje kobieta źle postąpiła rzucając się drugiemu facetowi pod nogi (na dodatek tamten pewnie ma to głęboko...). Ale cóż, może akurat wróci na kolanach gdy otrzeźwieje.

Gość Proteus
liczy na gruszki na wierzbie,ale w sumie kto wie moze niedlugo bedzie ich slub :P "You never know..."

Gość Proteus
tak , wyslalem sms zyczeniami jutro mamy sie spotkac ,ale na stopie kolezenskiej-choc ja nie wiem czy ona cos do mnie czuje-podpisujemy traktat pokojowy :P p.s:wyleczyla mnie z tego szybko-ja juz jej nie chce :))