Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa 33

Maroko -początek marca

Polecane posty

Wybieram się do Hiszpanii południowej i Maroka na samym początku marca - ktoś może był i wie, jakie są temperatury w tym czasie? Chodzi mi o to, czy jest już w miarę ciepło w nocy.

Gość zaprzyjaźnij się z google
wpisz nazwy państwa i dowiesz się o temperaturach tam panujących :P

wpisałam sa tylko jakies wypoczynkowe miejscowości nie ma wybrzeża Maroka nie ma Todry

Gość no tak no tak
przeciez trzeba sie pochwalic gdzie to sie nie jedzie;)hahaha

nie sądź wszystkich po sobie chcę się dowiedzieć, to pytam myślę, że nie zdecydował/a na taki wyjazd, na jaki ja jadę, ze względu na warunki więc akurat nie mam się czym chwalić

Wpisz tutaj nazwy pobliskich miejscowosci i wyskoczą Tobie temperatury z kilku lat. Jak link nie zadziała to wejdz na strone główną wunderground i wejdz na trip planner.

Ewa...🖐️ lece do Agadiru koniec marca.... jeśli możesz, odezwij się.... interesuja mnie wycieczki, wypad na pustynię, południe od Agadiru... Pozdrawiam...

Gość courtix
24 02 09 wróciłyśmy z Agadiru ( Maroko). Samolot z Warszawy wyleciał z prawie 3 godz.opóźnieniem. Transfer z lotniska do hotelu przebiegł sprawnie. Po drodze wypełniliśmy kartę pobytu, aby przyspieszyć zakwaterowanie w hotelu ( na miejscu byliśmy ok. 23.00 ). Kolacja czekała na nas w pokojach. Hotel Adrar, w którym zatrzymałyśmy się odpowiadał standardowi *** (zgodnie z ofertą). Dość czysty ( warto wziąć choć jeden swój ręcznik), personel uprzejmy, wyżywienie wystarczające i smaczne choć mało urozmaicone. Dobrze zabrać grzałkę i szklankę, aby wieczorkiem móc napić się herbaty. Osobny rozdział stanowią wycieczki fakultatywne. Polskie biura podróży ( w tym Sun&Fun) pobierają opłaty 2-3 krotnie wyższe niż biura lokalne. Dzięki inicjatywie jednej z uczestniczek tego wyjazdu skorzystaliśmy z oferty lokalnego biura podróży. 1.Marrakesz cena 250 DH (1 dzień= 8 godz. jazdy) - większość stwierdziła,że zbyt męczący. Nie było czasu poczuć klimatu i atmosfery tego niezwykłego miasta. Spędziłam tam dwa tygodnie i jestem Marrakeszem oczarowana. Różowe mury domów, zieleń palm, wróżbici i opowadacze bajek, europejski komfort i arabski przepych ekskluzywnych willi, ostry zapach farbowanej wełny i wyprawianych skór, złoty pył z pustyni... 2. Wodospady cena 170 DH- wszyscy wrócili zachwyceni 3. Massa - jeepy - W większości nie zyskała uznania 4. Essaouira - j.w. 5. Tafrout - Tiznit - polecam osobom kochającym góry i piękne krajobrazy! Wycieczka prowadzi przez góry Antyatlasu ( 1001 zakrętów) W Tafraot spodobały mi się bardzo oryginalne skórzane buty ( dziewczyny z ASP) na pewno "zaszalały by" W Tiznit obejrzałam źródło Fatimy i meczet z drewnianymi żerdziami. Ceny srebra w Pracowni biżuterii srebrnej wysokie. Kupiłam niedrogo piękne srebrne amulety w Massa.

Gość upssss
:O

Gość kokook
w Maroko zimą jest cieplej niz w Polsce LAtem . Natomiast noc jest chłodna .Spada temperatura nawet do 10 C