Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeczywistosc

POMÓŻCIE MI TO WSZYSTKO OGARNĄĆ I GO ODZYSKAĆ

Polecane posty

Stracilam chlopaka najwiekszą miłość mojego zycia przez kłamstwa i oszustwa. Ale nigdy go nie zdradziłam. Wiem ,że bardzo mnie kochał czy miłość może wygasnąć? Nie ma odwrotu?

Gość margolcik
pewnie ze moze wygasnac, chlopak nie ma juz zaufania.ale jesli kocha mozna to odbudowac

Gość ghdguiehfncjksil
bez zaufania i szczerości nie ma związku. Jeżeli to zniszczyłaś to przyjmij "na klatę" odpowiedzialność i daj chłopakowi już spokój.

Ale przeciez zaufanie można odbudować . Wszystko można. Jak wlaczyć? Nie chce sie narzucać ale z drugiej strony na co mam czekać . Czas działa na moją korzyść czy niekorzyść?

Dzięki voalka :-) To znów Ty. Czy jak on nie pisze, nie dzwoni to wytrzmac nawet i sie nie odywać? czy udawac teraz dobra przyajciółke "bez wiadmo czego" i miec z Nim kontakt chociaż..?

Gość ghdguiehfncjksil
otóż umawiać się z nim na kawkę czy kino możesz! Czemu nie! ALE żadnego seksu i na każdego sprośnego sms reaguj raczej powściągliwie. Nie pokazuj, że miałabyś na "coś" ochotę. Raczej zapytaj go, o co mu chodzi, bo skoro Cię już nie kocha, bo źle postępowałaś to nie wiesz jak się do tego ustosunkować. A na brak szacunku do siebie sobie nie pozwolisz. Niech wytłumaczy się z takich zapędów. Niech określi się czy chce związku czy tylko łatwego bzykanka.

To takie straszne dla mnie. Tak bardzo mnie to wszystko boli tak strasznie. Tak bardzo go kocham. Nie wytrzmałam dzis i zdazwoniłam do Niego. Pytam "czemu sie do mnie nie odzywasz?" odpowiedź "pracuję". Kiedyś podczas pracy wdostawałam po 50 smsów i ciagle wisieliśmy na telefonie. Mam do Niego darmowy numer. nadal go mam :-( Tak bardzo mi go brakuje. Próbuje być spokojna ale nie umiem. Nie wiem czy ja to wytrzmam. Czy nie lepeiej już starcić z Nim całkowity kontakt.

Gość walcz o miłość
o miłość trzeba walczyć!!!

daj mu czas, potem zaproponuj zaczęcie od nowa. jeżli sie kochacie to honor czyli tzw szcunek nie jest przeszkoda :P