Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nymph

sni mi sie tamta dziewczyna...

Polecane posty

Gość nymph

Rozstalam sie z moja wielka miloscia juz dawno temu, bedzie pare ladnych lat. Moj chlopak zdradzil mnie i zostawil (jakie to typowe, swoja droga...) Pozbieralam sie jakos, jestem w nowym zwiazku, ale czuje, ze tamta sprawa jeszcze nie jest rozwiazana. Serce juz nie boli, moj obecny chlopak jest wspanialy i kocham go, ale moja duma chyba jeszcze sie z tym nie uporala... Ta dziewczyna, z ktora mnie zdradzil, sni mi sie co jakis czas, najczesciej w takiej sytuacji, ze ona wyglada pieknie i opowiada wszystkim, jak im razem cudownie, a ja slucham tego wszystkiego, skreca mnie i mam ochote zapasc sie pod ziemie. Fizycznie wrecz odczuwam, jak boli mnie brzuch. Moj problem tkwi w tym, ze jestem przekonana, ze predzej czy pozniej ten chlopak by mnie zostawil, i ze nawet mu sie nie dziwie, ze wybral tamta... Przeciez to masakra, nie moge juz wytrzymac z taka samoocena... Prawde mowiac sama nie wiem, dlaczego o tym pisze i czego wlasciwie oczekuje... Moze ktos przezyl cos podobnego, albo moze zna jakas ksiazke, ktora pomoglaby mi zmienic nastawienie... Pozdrawiam!

Gość amitywile23
mialam tak samo ... pomogło mi kompletnie odciecie sie od tematu i uswiadomie sobie ze wcale nie jestem gorza tylko po prostu on nie byl mi przeznaczony i tak musialo byc. Pogozilam sie z tym i teraz mam spokoj duchowy.

Gość ... . ... . ...
Zwal se gruchę, to ci przejdzie :-)

Gość ... . ... . ...
OH, sorry! Strzel sobie minetkę ... :-)

Gość margolcik
mi tez sie sni ta cipa:o, tyle ze to byla mojego ale namieszala w naszym zwiazku

Gość kakoka
zacznij od zmiany samooceny ja mam 35 lat chodze w okolarach - zez i mam jeszcze wiele innych ubytkow. maz poznal 23letnia mis ziemi....ktora mu sama wchodzila do lożka i co? nadal jest ze mna niee z mis.

Gość margolcik
ale czy mi sie sni z powodu niskiej samooceny? chyba nie, po prostu mi sie sni

Gość zdrada jest straszna
ja też miałam koszmary:((