Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneoczka

jak to jest z wami?

Polecane posty

Gość smutneoczka

facet mowi ze mnie bardzo lubi i szanuje ale chce tylko przyjazni czy myslicie ze z czasem zmieni zdanie? jak to jest z wami ? u mnie zawsze bylo tak ze jak facet nie byl zainteresowany to po prostu przestawal sie odzywac/nie dzwonil i mial w dupie.Zreszta ja tez jak nie bylam zainteresowana to po prostu nie ciagnelam dalej znajomosci. a ten chce sie spotykac i przyjaznic ......??!

mną się interesują wszyscy, tylko nie ten, który ma się interesować. trudno, poradzę sobie z pozostałymi trzema. życie jest ciężkie. :o :D

Gość smutneoczka
nie zakochalam sie w nim .......chce sie z nim przyjaznic ale tez chce miec pewnosc ze sie z nikim nie spotyka :)

Gość moniiia
Oczywiście może zmienić zdanie, ale jeśli on proponuje Ci już na samym początku tylko przyjaźń, to nic więcej z tego nie będzie. Mnie się wydaje, że on się asekuruje taką postawą. Ja bym to odebrała, jako komunikat: na nic nie licz! Oczywiście mogę się mylić ;)

Gość smutneoczka
rozumiem moniiia tylko widzisz mi powiedzial ze kazde glebsze uczucie zaczyna sie od przyjazni .... i jak to zrozumiec ?

Gość Alozjy F
Skoro mówi, że chce tylko przyjaźni, to znaczy, że chce cię niezobowiązująco wydupczyć parę razy. Czy to takie trudne zrozumieć?

Gość moniiia
a dlaczego on nie może się z nikim spotykać? w końcu on Cię tylko lubi :) coś widzę, że za dużo nadziei wiążesz z jego osobą.

Gość Ju...
Przyjaźnij się - i czerp radość ze wspólnie spędzonych chwil. Oczywiście możesz tez go przy okazji pouwodzić, a jak się nie uda to trudno. Ale może się udać, przecież ludzie nie krowy, że zdania nie zmieniają. Faceci też.:D:P

Gość moniiia
Alozjy F brutalnie powiedziane, ale zgadzam się z tym

Gość smutneoczka
Alozjy F oj nie :) na to nie ma szans bo on nie chce!!!!!!!! :) nawet mnie wykorzystac nei chce !!! :)

Gość moniiia
smutneoczka no teraz to sobie jaja robisz ... a może on jest impotentem, albo ma chorobę weneryczną, albo jeszcze "cóś" ;)

Gość smutneoczka
moniiia ja powaznei mowie ...tez mnie to zdziwilo ...:/