Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimazjalystka

Czy ludzie z janowa podlaskiego , białej podlaskiej ....

Polecane posty

Gość halynka z mlynka
Wlodawa - dobre pytanie , na pewno nie Podlasie, Włodowa to Lubelszczyzna...Polesie lubeslkie to aultkii skarwek ziemi to czesc polesia geograicznie znajdujacego sie m.in. na ukrainie , moza uznacz ze Włodawa to ziemia Lubeslka chciaz nie lezy na wyzynie lubeslkiej ani an roztoczu ale to taki mały skarwek ze nikt nie rozpatruje tego samodzielnie . geopolityczno-historycznie włodawa to lubelszczyna na bank a nie podlasie.

ah ten turek dobre sobie .... ...las vegas he he niezle nam namieszal i nadzieji narobil hio hi

Gość halynka z mlynka
uuups , wikipedia twierdzi ze Włodawa lezy na podlasiu południowym :-( uups , zaraz sie okaze ze wiekszosc podlasia nie lezy w podlaskim ale w lubelskim :-( http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82odawa

Gość halynka z mlynka
pogubiłąm sie w tym juz zupełnie :-) co do turka to ciekawei czy gdzieś indziej na swiecie też mydli teraz oczy ?

Gość halynka z mlynka
nie nigdy nie byłam w janowie podlaskim , co najwyzej w białej podlaskiej , ale wiem ze janów podlaski słynie z koni :-) na AR w lublinei nawet ejst kierunek chodowla koni hihi , mam znajomego kótry sie tym jara i mówił mi ze wiele VIP-ów jezdzi po kupno koni do janowa podl.

vipow..i wiele gwiazd kina i muzyki .. to tylko 2-3 dni ale Janow wtedu tetni zyciem ....tesknie za tym ..

Gość halynka z mlynka
no to moze sie kidys wybiore ;-) chcoiaż o koniach niewiele wiem , nawet nei potrafie jezdzic :-)

przyznac sie ze ja tez nie umniem jezdzic :( ale goraco polecam piekne miasteczko

Gość halynka z mlynka
temat powoli umiera :-) skasowali mi o czestochowie zaraz rabne jakis nowy - ciekawei czy skasuja :-) ale co jakis czas mozna by ten odswiżac , moze wiecej podlasiaków i nie tylko bedzie sobie uskuteczniać pogaduszki tutaj :-)

ja musze zmykac do domu .... juz wszyscy wyszkli ida i ja ... jeszcze sie odezwe pozdrawiam ;)

Gość halynka z mlynka
papatki , tamat trzeba bedzie kiedyś zreaktywawać ;-)

Gość made in kafeteria
odswiezam