Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Monia dzis w Gorzowie takze i tak nie wejdzie :((( ale juz jej pisze eska :D

wiecie a ja nie wytrzymalam i wszystkiem rozpowiedzialam o mozliwej plci dziecka :):) ja nie wytrzymalabym zeby nie wiedziec. a wy chcialybyscie wiedziec???? znac plec?? ja jestem taka wscipska ze nie potrafilabym :)

Gość iska_bb
pewnie Gosia ze ja bym chciala wiedziec :) po co czekac do porodu! jak mozna wczesniej to czemu nie !!! a banan byl z Toba ?????????????????????? ;)

no koniecznie, pewnei ze byl :):) ja bym mu dala nie byc, on od poczatku chcial chlopaca, i wczorja poweidzial ze chlopcy przynajmniej w ciaze nie zachodza :) a ja juz wszystkiem rozpoweidzialam, jakas strasznie szczesliwa dzis jestem i chyba mi odbilo, wogoel na pracy nie moge sie skupic :)

Gość iska_bb
ciesze sie z Toba Gosiu ;) super !!!!!!!!! jestes taka szczesliwa bo czekalas tak strasznie dlugo na skana1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale wczoraj jak wrocilismy o tak sie nie czulam. a banan stweirdzil ze wymiotuje jak sie denerwuje, ze przed scanem, bo juz np dzis nie wymiotowalam tylko niedobrze mi bylo. kurde teraz nie wiem w ktorym tygodniu jestem :( bo zniknelo forum co zrobimy jak nie wroci????

Monia napisala ze bedzie wieczorkiem :D Gosia- hehe, a Ty forum potrzebujesz zeby wiedziec w ktorym tyg ciazy jestes, hahhahah no, szkoda jak wszystko zniknie, fotki, glupoty, humorki :D cos mnie w stawie jebie :D :D :D konia pase :D :D :D :D :D

i jak banan dymal jak krolik przez 10 miesiecy :) nie moze to zniknac :( a wiecie ostatnio myslalam zeby to wszystko skopiowac, strona po stronie.. jak zacznie dzialas pokopiujemy, podzielimy sie ktora od ktorej strony i ppokopiujemy do worda???

Gosia- pwnie ponad 1000 stron bedziem kopiowac, heheh dobra jestes :D a kto bedzie spyte ze soba w torebce nosil zeby nikt (zaden maz :D )sie do niej nie dorwal- he????

mnie nie byloby problemu skopiowalybysmy do wroda, i moglybyscie maila mi przeslac, moj maz to ma to gdzies i nie czyta, moich rzeczy. jego to nie interesuje, raz mi przez ramie zerknal i sie smial jakie glupioty wypisujemy a poza tym nic, on zna moje hasla i wszystko i ja jego tez i jakos nigdy nie bylo z tym problemow. wiec ja moge wszystko miec na kompie :)

zuzia, czyli cala przyjemnosc trwa, nie lam sie mi juz seksu brakuje ;)

fressia- moj maz chce Szymcia :D a jak bedzie dziewczynka to ma byc Zuzia :D

fresia a to nie wolno seksu w ciazy??????// pod koniec??? ja tez chlopcca prawdopodobnie, na razei mysle o imieniu Alexander :) co sadzicie?

1 no wiesz, niezbyt wygodnie takim brzuchem 2 tak jakos dziwnie jak dzidzia kopie ;) 3 czasami sa przeciwskazania 4 sex przyspiesza poród, a jeszcze nie powinnam sie posypac

Gość iska_bb
hheee moja corcia zuzia m najlepszego kolege w przedszkolu - szymonka wlasnie :) fajny chlopczyk choc lobuz nie z tej ziemi a aleksander strasznie mi sie podoba ;) ale jak to w PL jest w zwyczaju zostanie taki chlopczyk nazwany olkiem :( polacy to maja zdolnosc do skrotow!!! a olek mi sie juz nie podona!!! a moja zuzanna ? jak ladnie brzmi zuzanna ! a co ? wszyscy tylko zuzia i zuzia !!!!! juz nie zaspeclnie mi sie podoba! ;( albo ja - izabela :P prosze jak ladnie! a co? wszyscy tylko iza albo iśka ! :(

kurde to znaczy ze nei bedzie mozna?? jak ja wytrzymam. fressia a od kiedy zero seksu?? sorki ze pytam ale strasznei ciekawska jestem.

iska ale tu skrot jest to ALEX anie olek. a co za roznica, a olek to nie olgierd??? pewnei bedzie alex/alexander :)

zdrobnienia tez ladnie brzmia, Olek Zuzia, Iza - czego chciec jesli chodzi o sex w ciazy to sprawa pewnie indywidualna, ja ostatni raz w 7 miesiacu, nie stresuj sie tak ze nie wytrzymasz bo w ciazy z popedem roznie bywa

Gość iska_bb
no wlasnie w polsce znam kilku olkow! i kazdy w papierach ma aleksander! moze tam u Was zwa Alex ? ale w PL to Olek! tak jak dziewczynka Ola - skrot od Aleksandry :(

a ja mowie szczerze ze mi sie Alexander nie podoba- wiecie ze w De co drugi to nie niemiec a obcokrajowiec a w szkole to ja jedyna bylam polka, reszta roskow, turkow i pare niemcow i co drugi rusek to Akesander i jakos mi zbrzydlo to imie tylko sie Goisa nie obraz- taka moja opinia :D a mi sie wlasnie bardziej Zuzia niz Zuzanna podoba, hehe a w De bedzie Susanne :D :D tez slicznie podobaja mi sie tez imiona Florian, Noah (ale za swiete :D ) a dla dziewczynki Lena, Leni :D

wczedze na zachodzie Alex to alexander a nei inaczej. a wogole ola to nei olga?? powalone to strasznei. moj bedzie jesli zdecydujemy sie na to imie bedize alexander i alex!!! jak ktos go nazwie inaczej w lepek dostanei :):) hihi hmmm, fresia to seksu i niczego nei wolno?? moja kolezanak chyba jakos dlugo sie seksila, prawei do samego konca. moze to spawa indywidualna masz razje :)

zuzia a za co mi sie obrazac, mi sie duzo imion nie podoba, tak jak louiska, mowi ze bartek bedize, a mi sie kojarzy z grubasem :) milosz tez nie bardzo mi sie podoba. kazdy robi jak uwaza, a wczoraj esciowa co nabaknela o Marku - to imie jest okropne. ble

wiem ze sie obrucil, panie powiedziala ze maly niesmialy chlopaki nie chce zdjec ani byc ogladany :) on wogole tylem jest, tylko tak glowa tak dziwnie na bok, ze mu tak wygodnie. a najgorsze jak mi naciskala na brzuc, tak mozno myslalam ze sie zsikam, nie dosyc ze bolalo to jeszcze siku sie chcialo

darek tez mi sie nie podoba :):) malo imion mi sie podoba a no mojego mozna oczywiscie mowic bananek, bo to bedize mini wercja duzego banana :) ja od poczatku tak o nim mowilam bananek :) ale miedzy 11 a 14 czy 15 tyg jest roznica. a powiedzcie jak teraz dzis dokladnie, jest 15 tydzien to jutro bede w 15tym czy juz 16tym bedzie mi lecial???? nei wiem jak sie mowi :(