Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczynki mosimy chwilowo przeniesc sie tutaj na kafe :) Iska, Pola, Gosia, Mimi, Mika, Louisa, Rosi, Lala, Olla zapraszam!!!!

jestem zuzia :) a wyslalas komus jeszcze info?? ze tu bedziemy??

Gość iska_bb

Gość iska_bb
hehee jestem jestem ale brak mi dzis czadu1 wiec melduje ja zyje heheee wszytsko gra :) buziaki dla WAS ps poinformowalam juz Pole :)

Gość iska_bb
heeheee Ty sniadanko heheee jak dietka ???? Pisz Zuzia ja docyztam pozniej :P

wczoram myslalam ze swira bez >Was dostane- buuu :( Izia- z dietka tam sobie, dzis mam jakies wielkie zarcie :( jem, jem i jem :(

Gość iska_bb
Zuzia ja juz nie wiem kiedy masz @ ale na to zwalic nie mozna nie ? chyba za wczesnie na takie objway!] ciekawe czemu tak jesz i jesz??????????????????????? heheee

hello iska :) daj maila to ci fotke mojej dzidzi przysle, chlopak podobno ma byc :):)

wariatko :D @ bedzie 20.02 zadowolona ?? hehe a niewiem co mnie dzis tak na jedzenie wzielo :( ale same wafle ryzowe zajadam

Gość iska_bb
Gosia a co Ci wychodzilo pierwsze z obraczki ? bo wiem ze na przemiam ale nie pamitam co pierwsze heheee no to gratuluje syna :P czekam na fotke :P izac27@interia.pl Zuzia heheee do @ 12 dni wiec jestes w 16 dniu hehheee wiec jestes juz po !!! :P heheeeee no to czekamy na cud :P a ja jestem w trakcie zalatwiania tabletek na owulacje !!! CLO !!!! moze mi pomoga w nastepnym cyklu !!!! o !!!! bo ten mimo ze jestem przed plodniakami to i tak sie nie uda! wiec w nastepnym cyklu zaczynam z CLO :P

iska wyslalam ale jeszcze nie wiadomo na bank ze to syn :) ale ja tak czulam ze bardzij faceta zrobilismy niz dziwczynke :)

Gość iska_bb
heheehee witaj Fressia :P a Ty laseczko kiedys bylas z nami !!!!! w topiku jeszcze tydzien moze sie udalo :P hehehee pamietam Cie !!!! co tam u Ciebie ???? pisz nam szybciutko !!!! zgrane zgrane hehee - bo my siostry forumowe sa :)

Gość iska_bb
Gosia wyslam Ci odpowiedz! skan pierwsza klasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Gratuluje ! slicznosci! oj Luiska padnie jak zobaczy Twoja jakos zdjec! ale to w nagrode ze tak dlugo czekalas na pierwszego skana!

a ja siedze i sie mozdze skad ja fressie znam :) :) a wiecie ze nasz stary topik jeszcze istnieje !!

a witajcie witajcie :) jestem jak widzicie w 33, wlasciwie juz w 34 tc, czuje sie - trudno powiedziec jak - zostal mi najgorszy miesiac - spac trudno bo biodra bola, a dzis mam depresje bo czuje sie bezuzyteczna. Co u Was, zaciążone???

Gosia- no to ja niewiem czemu nie wysyla zmienionej fotki :( ale taka chmurka na pierwszej fotce to albo raczka albo serduszko

wypatrywałam tego topiku dawnego nie raz bo chciałam zobaczyć co u was, ale nie widziałam go nigdy w czołówce

fressia bo my juz na kafe nie piszemy - tylko teraz bo nam forum padlo :( a bez siebie nie mozemy :D

no ja zaciazona bo 10 miesiacach mojego meza pukania mnie jak krolik jak to kiedys okreslil, i juz skonczylam 14 tygodni :) a dziewczynki co z pola?? louiska?? kasia?? mimi?? smutna?? i wogole z rosi?? kogos minelam??? dalyscie im jakos znac??

Gość iska_bb
heheeeh Zuzia dobre bo bez siebie nie mozemy heheheee Fresia nbo to gratuluje ciazy !!! u nas tez sa zaciozone hehee zostala nas 5 :) ale damy rady heheheeee :) a co bedziesz miec ????? ppchwal sie :)

Gość iska_bb
Poli dalam na gg znac! Rosi i tak nie wejdzie w trakcie pracy a do Lali i Luiski jnie mam komorki Zuzia a powiadomilas Monie ????????????????????? ;)