Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatankA*.*

bąbelki czy puknięcia

Polecane posty

Gość tatankA*.*

dziewczyny jak odczuwałyście pierwsze ruchy maleństwa, jako w/w bąbelki czy też może jako delikatne puknięcia. Zastanawiam się bo od 2 dni czuje delikatne stukanie i nie wiem czy to już ruchy mojej dzidzi. Moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona w tych sprawach. Nie wiem czy to czasem po kichach mi nie jeździ ;)

ja pamietam ze rychy dziecka to bylo cos w rodaju pluskajacej malutkiej rybki... tak jakby sobie plywala w środku i delikatnie mnie dotykala od środka :) fajne uczucie :)

Gość tatankA*.*
ja wcześniej odczuwałam taką "falę" tam w środku choć raptem może ze 2 razy głównie wieczorem, a teraz jakieś takie delikatne stuknięcia w ciągu dnia :) i jak mówiłam nie wiem co myśleć. Nie chce sobie wmawiać, ale czekałam na te pierwsze ruchy i chciałabym aby było to juz to

uczucie motyla w brzuchu , tuż nad spojeniem łonowym, takie trzepotanko.... super..:)

bycmoze ze to wlasnie to :) a w ktorym tyg jestes?

Gość tatankA*.*
jestem w 21 tyg :) dziękuję za wypowiedzi

ja odczuwalam jako delikatne pukniecia 21 tc to pewnie juz to :) gratulacje :)

Gość tatankA*.*
fressia ---> dziękuję :) ja właśnie też odczuwam puknięcia. Ogólnie mam jeszcze pytanko: w którym miejscu odczuwałyście bąbelki, kopniaczki, puknięcia itp ;) ??

Bulgotanie :) i małe puknięcia jak dobrze pamiętam :D 28 marca godzina 21.15 :D pierwsze kopnięcie Kubusia :D

Gość tatankA*.*
wychodzi na to, że aby mieć 100% pewności muszę poczekać i zobaczyć co dalej :) dziękuję raz jeszcze za wypowiedzi :) pozdrawiam

pewnie że fajne teraz też jest fajnie - zaczyna brakować mu miejsca, czuję że nieraz wypycha jakąś kończynę, niestety nie wiem co, czy nogę czy rękę :)

Gość tatankA*.*
Już nie mogę się doczekać aż moja dzidzia zacznie tak porządnie rozrabiać w brzuszku :)