Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka Twojego Męża

Zakochałam się w Twoim mężu

Polecane posty

Wiem że często tu jesteś i wiem że sie domyślasz że ja istnieję, chciałam Ci powiedzieć ze bardzo mi przykro z tego powodu ze rozbijam Twoja rodzinę ale zakochałam się On też mnie kocha wiec wybacz mi i oddaj mi go :) Nie ma sensu ratowac czegos co nie istnieje :( Przepraszam Cię ale też chcę być z nim szcześliwa jak Ty kiedyś.

Gość pati1986
WALCZ, JA WALCZYLAM I WYGRALAM ;) JESTESMY ROK PO SLUBIE ;)

Gość następna k...a na forum
co rozbija cudzą rodzinę

Chyba przesadzilam wczoraj z alkoholem stad dziswygaduje takie glupoty. Poza tym wsadzilam sobie ogorek do tylka i teraz nie moge go wyciagnac. pomozcie.

Gość a ON jest jakąś paczką
że można go sobie przekazywać?

Gość jaki ten ogór
kiszony, konserwowy czy surowy ? 💤

Takiego męża a chęcią bym oddała.;) A Tobie życzę, żebyś nie musiała zakochiwać się w żonatych i nie mieć z tego powodu uczucia niedosytu :D 🖐️

Gość pati1986
WATPIE BO MIESZKAM W FRANCJI ;) WIEC NIE ZA BARDZO A POZATYM JA MAM MOJEGO NON STOP NA OKU I NIE OPUSZCZA MNIE NA KROK :P PS PRACUJEMY RAZEM MIESZKAMY RAZEM :P WSZYSTKO ROBIMY RAZEM :P

Gość pati1986
MY LUBIMY WSZYSTKO RAZEM ROBIC I NIGDY SIE NIE NUDZIMY ;) I TO JEST PIEKNE :)

oj pati, sadzac po twoim roczniku, jestes jeszcze mlodziutka i glupiutka...a on pewnie starszy i dal ci prace i mieszkanie :) nie chce zle wrozyc, ale :) powodzenia :D:D:D:D

Gość rqfqewf
pati, też bym swojego nie puszczała gdybym wiedziała jak łatwo go odbić innej :D Kochanko, jeśli to do mnie, to powinnaś wiedzieć gdzie mnie szukać. Powiedz mi to w oczy. Moja pięść mogłaby być ostatnim co zobaczysz przed długimi miesiącami śpiączki. (Dla niezorientowanych: to kwestia tego jak długo skacze się komuś po głowie.)

no to zobaczymy jak dlugo:P (i zeby nie bylo nie mam kompleksow, mam faceta i tez wiele rzeczy robimy razem)

kochanko.... to dziwne niech jej powie, niech ona ja pusci, niech zmieni numer, numer konta.... dlaczego mowisz o tym ty, a nei on ???????????// :D:D:D aj naiwnosc.

niech on* ja pusci a nei ona jego, mialo byc :)

Gość pati1986
TO NIE JEST MOJ ROCZNIK :P I NIE JESTEM PATI :P HEHE MAM 32 LATA :P

Gość no to moze pare
szczegołow bo jak ma Ciebie rozpoznac ta zona? A moze to ja nia jestem?

Gość pati1986
POZATYM ZE CO MI DAŁ? JESTEM PRAWNIKIEM, ZARABIEMY TYLE SAMO,NIKT MNIE NIE UTRZYMUJE WIEC Z GLUPIMI KOMENTARZAMI WON

opanuj sie kobieto, won mozesz mowic do siebie albo swojego meza, a nie do mnie :D:D:D:D:D:D oj juz agresja wzrasta, lubie to :D:D:D:D

Gość pati1986
WIEC ZASTANOW SIE CO MOWISZ A NIE OBRAZAJ ODRAZU LUDZI, BO TO ZE MIESZKAM ZA GRANICA TO NIE DLATEGO ZE MNIE FACET UTRZYMUJE ALE DLATEGO ZE DOSZLAM SAMA DO CZEGOS W ZYCIU, A JAK ZAZDROSCISZ TO TWOJ PROBLEM

tak, zazdroszcze:D:D:D:D tez mieszkam za granica dla twojej wiadomosci :D czy to jakies wyroznienie? nie sadze, granice sa otwarte dla wszystkich ale nie odbilam nikomu meza, sory :D

Gość pati1986
JA GO NIE ODBILAM, JAK SIE POZNALISMY BYL W TRAKCIE ROAZOWDU I PO 2 MIESIACACH JUZ BYL WOLNY WIEC NIKOGO NIE ODBILAM... A POZATYM SERCE NIE SLUGA...

a czemu on tego jej nie powie tylko ty jakos okrakiem piszesz daj spokój moze i z ciebie robi kretynke