Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki problem z tesciowa

wielki problem z tesciowa, POMOZCIE!!!

Polecane posty

wiem, ze wiekszosc z was, ktora wejdzie na ten topik spodziewa sie, ze bede narzekac na swoja tesciowa bo jest taka czy owaka. Ale tym razem nie! moja tesciowa to super babka, bardzo nowoczesna i tolerancyjna. nie miala latwego zycia, zawiodla sie dwa razy na facetach, ponad 5 lat byla sama. tydzien temu, ni z gruszki ni z pietruszki, wyjawila nam, ze wychodzi za maz! ZA MAROKANCA!!! ona ma 54 lata tamten lovelas ma 36! Moj maz a jej syn ma 34 lata. Nie potrafimy do niej dotrzec, przetlumaczyc jej, jest totalnie zmanipulowana przez niego!!! pomocy, jak mam z nia rozmawiac, zadne argumenty do niej nie docieraja. w marcu leci do niego by tam wziac slub bo rzekomo tamten nie moze...

Gość matko święta ...róbcie cos
nie wiem ...schowajcie paszport ,złamcie jej noge albo co :O

nie wiem co robic.... jestem roztrzesiona, rece mi drza. ona jest super babka, naprawde, przyjela mnie z otwartymi ramionami, pomaga, wspiera, no jest swietna. a tu taki numer!!! juz kupila bilet do casablanki by tam jechac bo tamten podobno nie moze przyjechac do europy.

Gość Daj jej spokój
w końcu jest dorosła nie zachowuj się jak jej rodzice!!!! Najwyżej zrobi głupotę ale o tym sama się musi przekonać ale z drugiej strony dlaczego od razu zakładać najgorsze? Może będzie ok. Z drugiej strony jak jej zabronicie to będzie miała żal do was do końca życia

Gość bigossssssssss
HA HA HA BUAHAHAH

wiesz, zlego slowa bym nie powiedziala gdyby to byl facet w stosownym wieku, a niech se robi co chce! ale to moglby byc jej syn, to raz. po drugie wyrwal ja na czacie, jeszcze sie nie widzieli na zywo! to jest chore! a on wietrzy biznes bo wyczul kase!

Gość Jako teściowa
czuję sie rozbawiona :D ale rozumiem wasze obawy, pewnie nic nie zrobicie, bo i tak poleci :P ma bilet w obie strony?

ja pierdziele, wy sie smiejecie.. ja wiem, ze to jest komiczne ale taka jest sytuacja! no dramat normalnie. no za marokanca sie wydac, matkooooo

Gość no to tesciowa musi byc
dobrze nadziana, bo dal mnie taki mlody mlokos to chyba leci tylko na kase, albo jak juz tam bedzie to sie okaze,ze on ma jednak mlodsza od tesciowej, moim zdaniem to jest narazie zauroczenie, ale co bedzie za 20 lat jak dojdzie do tego slubu?

Gość To juz bylo
to sie nie dzieje naprawdę

nie wiem jaki ma bilet, wiem, ze na 9 marca wykupila, chyba w obie strony i jak znam zycie zasponsoruje tez bilet mezusia bo jakze!

Gość Jako teściowa
nie widzieli się i leci się chajtać? Faktycznie, zachowanie małolaty :P

co bylo, kurde! czy ty czlowieku nie rozumiesz, ze to powazna sprawa? brzmi niewiarygodnie, ale to prawda. moja tesciowa plus 36 letni marokaniec! historia do filmu, ale to nie film tylko zycie!!!

Gość To juz bylo
najgorsze jest to, ze jak jej na mózg padło :( to calą kasę właduje w to malżeństwo - chyba, ze Twój mąąż juz dostał co się należy....

widzieli sie on cam.. dowiedzialam sie od przyjaciolki mamy (z ktora juz zdazyla sie poklocic gdy probowala jej go wyrzucic z glowy) ze widzial ja nago. Podobno prosil by mu sie zaprezentowala. Moj maz jest zalamany, wstydzi sie przede mna takiej matki, ale po co tu sie wstydzic, tu trzeba dzialac. Zaskoczyla nas na maxa!

Gość To juz bylo
:D

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
54 lata to dorosła kobieta...sama może o sobie decydować i sama może ponosić konsekwencje swoich szaleństw i wam niestety nic do tego nie zależnie jak bardzo się o nią martwicie. okażcie jej życzliwość, zadbajcie żeby nie miała powodu unikać z wami kontaktu i żeby była jego możliwość (włączony roaming), miejcie dokładny adres jej pobytu. zapewnijcie ja ze w razie gdyby coś poszło nie tak to zawsze może na was liczyć.

nie wiem co robic.... sytuacja jest dramatyczna. gdyby choc byl w jej wieku to ok.. no ale ta roznica??? wiadomo o co chodzi!

Gość Jako teściowa
chwaliła sie temu obcemu majątkiem?

Gość To juz bylo
heheheheh nie byłaś w takiej sytuacji to nie wiesz, jak potrafią tacy naciągacze wydoić z kasy napaloną kobitkę....

Gość ula k.
poproście ją, żeby przynajmniej odpowiednio zabezpieczyła swój majątek

Gość Moja sąsiadka też przeżyła
taki "romans", kosztował ją dom z ogrodem, teraz mieszka u syna :P

Gość ja myślę że raczej
baby w klimakterium różne rzeczy robią :( szczerze współczuję

do gwiazdek - wiem o tym bardzo dobrze, ale tyle emocji mam w sobie, ze nawet nie potrafie racjonalnie myslec. staram sie ja zrozumiec jako kobieta, ale jak corka czy synowa nie moge dopuscic do tragedii. mama jest menadzerka w pubie, na dniach zamierza otworzyc swoj wlasny pub, maz ma tam udzialy. ale tu nie chodzi o kase, my oboje mamy prace, dom i auto. tu chodzi o sam fakt! ona jest totalnie zmanipulowana, nikt jej nie poznaje. to po prostu arabski czar, jakis hokus pokus czy co?

Gość kryzys wieku średniego
nie tylko facetów dotyczy, jak widać :P współczuję, ale sama musi się sparzyć, w takich przypadkach nie da się pomóc

Gość ula k.
powiedz tesciowej, żeby kolesia przetestowała w taki sposób, że wyjdzie za niego, ale jak podpiszą intercyzę zobaczymy, jak wtedy b edzie spiewał

ja mysle, ze tamten zaczal napierac na slub jak sie dowiedzial, ze mama ma troche pieniedzy. nie jest majetna ale tez nie narzeka, w koncu stac ja na taka podroz ot tak sobie. wiecie co mam na mysli. boje sie, ze to zauroczenie moze ja wiele kosztowac i nie mowie tu tylko o pieniadzach

Gość ula k.
niech mu naopowiada, że ma długi i że nie chce, żeby w razie czego je musiał spłacac