Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki problem z tesciowa

wielki problem z tesciowa, POMOZCIE!!!

Polecane posty

Gość yeez
no coż ja nie mam z mężem intercyzy nie przewiduję kłótni o pieniądz. Czy twoja teściowa jest chora psychicznie ? czy jest niezrównoważona? ubezwłasnowolniona ? DAŁA CI PRAWO DO TAKIEJ INGERENCJI W JEJ ŻYCIE ?

Gość Zgadzam się z yez
Dajcie jej spokój co jesteście BOGIEM i wiecie co jest dla niej dobre a co złe? A może ona jedzie tylko żeby się z nim poznać ślub z obcokrajowcem to nie takie hop siup masa biurokracji

zastanawiam sie co bys robila w mojej sytuacji... moze po tobie by to splynelo.. ale ja jako corka-synowa mam pelne prawo ja chronic, tak samo ona ma pelne prawo sie wtracic jak my bedziemy cos zle robic. jestesmy rodzina!!

tak sie sklada, ze wlasnie zalatwia papiery. ten slub staje sie coraz bardziej realny! niestety..

Gość Nie nie spłynęło by po mnie
ale moja mama/teściowa też ma prawo do szczęścia rozumiesz co 54 lata to koniec uczuć? ma siedzieć w chałupie i wnuki niańczyć?

Gość Nie nie spłynęło by po mnie
Sprawdźie po prostu tego chłopa i już a jak coś będziecie na niego mieli to dopiero wtedy jej zabraniajcie

Gość yeez
JA TEZ MAM CUDOWNĄ TEŚCIOWĄ I NIGDY BYM SOBIE NIE POZWOLIŁA OCENIAĆ JEJ POCZYNANIA i wtącać się do jej wyborów nieproszona.nie dałaś odpowiedzi na moje pytania ? czy dlatego że teściowa nie prosiła cię jednak o radę ? i ty sama dostałaś szaleju. trudno to co wypisujesz określić troską .masz prawo się o nią martwić. i tyle.twoje działania są nie na miejscu.przekraszasz granice.

nigdy nie siedziala w chalupie a wnukow tez nie musi nianczyc! tak jak mowilam, gdyby facet byl w stosownym wieku nie byloby tego topiku, wierzcie mi. ale tu ewidentnie sprawa wyglada podejrzanie i boje sie, ze cos sie moze zlego stac. no sami pomyslcie, zdrowyna umysle 36-letni facet raczej szuka kochanki w wieku 20 lat i zony tez! bo jesli jest inaczej to juz jest zboczenie nadajace sie do leczenia. sa chyba jakies granice moralnosci. a moze wg niektorych z was to jest normalne? dla mnie nie!!!!!

pytala mnie orade, stad ta prosba bym go przetestowala. granicy adnej nie przekroczylam bo jedyne moje dzialanie w tym kierunku to ten topik wlasnie. tak jak mowila, nie oceniaj mnie skoro tak naprawde nie rozumiesz! latwo rzucic w kogos kamieniem, ale czy slusznie??? w niczyje zycie nie pcham sie z buciorami, a topik zalozylam by znac opinie osob na zimno! emocje nie okazuje nawet przed mezem!

Gość yeez
i jeszcze jedno ty to masz prawo chronić siebie i swoje dzieci.a inni dorosli w twoim gronie mają swoje prawa w tym prawo do ochrony siebie i swoich poczynań w sposób ktory uzają za słuszny. pomyliłąś kto za co jest odpowiedzialny.napewno nie ty za teściową.

tesciowa jak najbardziej ma prawo do szczescia i ja ciesze sie widzac ja taka rozanielona. ale gdy zacznie sie zycie nie chce widziec jak placze!

wiesz co yeez, naprawde nie zycze ci aby cos takiego dotknelo bezposrednio ciebie. i pewnie bedac na twoim miejscu pisalabym dokladnie to samo. ale niestety zycie plata nam rozne figle i czasem trudno to ogarnac. my zostalismy postawieni w takiej sytuacji i czujemy sie odpowiedzialni za poczynaia mamy bo sa irracjonalne. zrozumiesz jak sama doswiadczysz!

a teraz koncze bo mam troche rzeczy do zrobienia... pozdrawiam i dziekuje za wsparcie!!!!

Gość yeez
mówisz jak nadopiekuńcz mamusia. skoro pytała cie o radę to wyraż swoją opinie na ten temat swoje obawy. i na tym twoja rola się kończy.maja mama zmarła 7 lat temu.ja swojemu ojcu nie zabraniałam układac sobie życia bo tak nie można. nadopiekuńczość kończy się zazwyczaj tragicznie.

jaaaasne.. jej lzy.. lzy ktorych mozna uniknac gdy ktos w pore otworzy oczy. najlatwiej jest dawac takie rady.

yeez, ja doskonale o tym wiem, mam swiadomosc powagi sytuacji i dlatego sie nie wtracam. wyrazilam juz swoja opinie, zalozylam topik by zapytac o rade, nie potrzebuje oceny czy jestem dobra czy zla synowa, ta nalezy do mojej tesciowej!

Gość yeez
o jaka ty jestes mądra ! masz otwarte oczy ! a twoja teściowa to przygłup , o którego akurat ty która uważasz sie za mądrzejszą od niej musisz ją chronić . to HIPOKRYZJA. może to twoja teściowa jest madzrejsza od ciebie, wie co robi i nawet gyby miała w przyszłości płakać to może przeżyje z nim piękne chwile, ktorych ty chcesz jej pozbawić przez fałszywą chęć ochrony. twoje zaślepienie jest wkurzające

Gość yeez
może jak dzieci na dwór nie wypuścisz to nie będą chorować.Męża jak w domu zamkniesz to cie nie zdradzi w realu, musisz mu jednak zakazać dastępu do netu bo tu już może się zaangażować wirtualnie, opanuj się kobieto co piszesz , pozdrawiam cię ciepło i życzę opamiętania nie mam już nic więcej do dodania

Gość uauaua

Gość uauaua
spadną różowe okulary teściowej

Gość No może to
jest rzadko spotykane że młodszy facet i starsza kobitka ale i takie związki się udają. A ty mam wrażenie szukasz potwierdzenia że twoja teściowa oszalała. To weź ją ubezwłasnowolnij i po sprawie. Panike siejesz i tyle. Yezz fajna babinka z Ciebie piąteczka:)

wiesz co yeez-szkoda mi cie.. pilnuj lepiej tatusia zeby ci czasem do domu nie przyprowadzil jakies 18 letniej ukrainki co to ja przygarnal z ulicy. alez nie.... ty dajesz wolna reke, o tak! nie prosilam o komentarz osob takich jak ty! chyba masz mistrzostwo w ocenianiu ludzi. oby ciebie ktos odpowiednio nie ocenil. nie! nie uwazam mojej tesciowej za idiotke, ktora trzeba chronic. od poczatku twierdze, ze zostala skutecznie zmanipulowana, Koncze temat i zamykam topik. milego weekendu dla wszystkich!

Gość Na tym forum
może się wpisywać każdy kto chce, a nie tylko ten kto mysli tak jak ty!!! Zamykasz topic jasne weź go pod pachę obraziłaś bo ktoś kto nie myśli tak jak ty tak tak SŁOWACKI WIElKIM POETĄ BYŁ

Gość yeez
Mój tatuś to duży chłopczyk. sam się musi pilnować. ja nie potrzebuje twojego współczucia , ale widzę że masz WIELKI PROBLEM. chcesz kontrolować wszystko i wszystkich i uważasz się za najmądrzejszą na świecie ,która wie lepiej od innych co dla nich dobre madre zdrowe itd. oni tego biedni nie wiedzą . TY TAK. biedny twoj mąż jak nim tak potrząsasz co róż. taaaaaaa rozumiem twoją nerwowość

Gość taa yezz ciekawe
yeez kłotlowa z ciebie baba :p jak zostaniesz teściową, to twoje dzieci same ci kupią bilet do maroka :D

Gość Yezz jak ci
te dzieci kupią ten bilet to pliz weź mnie ze sobą:) pojedziemy i obczaimy jak teściowa sobie radzi!!!!!

Gość yeez może cię zaadoptują
a może młodszą połowicą zostaniesz

Gość groźna halina
podnoszę

Gość groźna halina
kłócicie się jakbyście z rządu były