Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofa........

katastrofa........

Polecane posty

Może jakiś kolega mu naopowiadał jakie to jest taruamtyczne doświadczenie. Albo tak jak tu ktoś wyżej napisał- mamusia go szkoli że on przecież sam jest wciąż dzieckiem. A dzieci przecież dzieci nie powinny mieć. heh.

Gość katastrofa........
ja mam 26 lat... ja mam bardzo dobre stosunki z jego mama i w ogole cala rodzina mnie uwielbia, ale faktycznie np. jak zaczelismy rozmawiac ze sie zareczymy, to on (w ogole nie wiem po co swoja droga) rozmawial o tym z mama i mama mu powiedziala zebysmy sie nie wyglupiali bo nikt nie ma pieniedzy zeby nam wesele wyprawic!!!!! to bylo jakis czas temu, na razie o tym nie gadamy, ale stosunkow nie mamy od 2 lat........

Jeju.. ja bym chyba rzuciła w momencie gdy takie coś bym usłyszała z ust jego mamy.. Nie sądzę by taki mężczyzna był w ogóle w stanie się kiedykolwiek zdeklarować. O dziecku nie wspominając. Bo mama bedzie miała zawsze jakieś 'ale'... A jemu tak wygodnie.

Gość katastrofa........
:( to sie teraz podlamalam....

Gość katastrofa........
ja w olgole tak na to nie patrzylam, ze on moze byc takim typem synka mamusi... ale juz bym chciala sie ustatkowac a teraz to wychodzi na to.... juz sama nie wiem na co wychodzi!!!! jakos ta rozmowa przybrala inny tor i wydaje mi sie ze macie racje :( co poczac ?

26 lat to dla kobiety jż jest czas na ułożenie sobie życia w swojej rodzine przy męzu i dziecku a u ciebie wyglada na to że to bedzie się ciągnęło w nieskonczoność Jak sobie radzisz bez seksu 2 lata i jak on ,Bo to aż nie mogę bez seksu wyobrazić sobie miesiąc???

Gość katastrofa...........
no ja wlasnie sobie nie radze, dlatego wyladowalam na forum z problemem :) a on nie wiem, jemu to chyba wstarcza.......ze ma orgazm, a ze nie podczas normalnego stosunku to mu nie przeszkadza. W ogole to juz teraz nie jestem zalamana tylko wsciekla!!!!!!!

pomyslmy logicznie - gdybym byla kobieta z ktora wiaze plany na przyszlosc i na reszte zycia, to nie stalo by sie nic strasznego gdybym zaszla w ciaze ! nie no jestem wsciekla i mam tego dosyc!!!!!!!!! przepraszam wszystkich ale musze to wykrzyczec!!! Jestem Zla!!!!!!!!!!!!!!! jestem wsciekla i nie bede tego ukrywac !!!!!!!!!!!!!!! :) chyba juz z tego wszystkiego zwariowalam :)

jakis tam facet - wiesz co masz chyba racje! jemu tak wygodnie i tyle, nie musi sie o nic martwic, mamusia obiadki gotuje, a ja mu zapewniam seksik na jego warunkach, bo biedaczek nie dojrzal do podjecia zycia na wasny rachunek! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle jestem wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zamknij się już
katastrofa z ciebie a nie kobieta idź przynudzać swojemu chłoptasiowi póki jeszcze nim jest :P

Gość lulu121
jestem od Ciebie trochę starsza i uważaj,żeby Cię facet nie wpędził w lata;w takim zawieszeniu można trwać i trwać albo związać się z mamusiofacetem...oczywiście z wszystkimi konsekwencjami...

a nie mozecie stosowac kilku metod antykon? np tabletki plus gumki? facet jest jakis nienormalny, to jest jakas fobia i to powazna. Nikt normalny nie ma tak, ze z jednej strony lubi sex i chciałby a z drugiej ma zamiar go uprawiac tylko kiedy bedzie chciał miec dziecko, no chyba ze by cały czas chciał.