Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumixxxxxxx

Aparat Lumix Panasonic-TZ3

Polecane posty

Gość Lumixxxxxxx

Czy ktoś wie jak ustawić w tym aparacie datę by wyświetlała sie na każdym zrobionym zdjęciu??? Za cholere nie mogę tego znaleźć w instrukcji a nie możliwe by nie miał takiej funkcji.Kto wie?

Gość skinshady
to nie zwykly aparat tylko cyfrowka:o nie ma takiej opcji :)

Gość Lumixxxxxxx
cyfrówka,ale w moim poprzednim cyfrowym aparacie-samsung-można było zrobić żeby data wyświetlała sie po zrobieniu zdjęcia.W tym można "dopisać" do zdjęcia po jego zrobieniu ale komu by się chciało :(.Kurcze myślałam że w każdym aparacie jest funkcja włączania i wyłączania wyświetlenia daty na zdjęciu...:(

Gość Lumixxxxxxx
bez sensu że tak nie można,bo taka funkcja jest bardzo przydatna.Kasy sporo poszło a tu brak takiej funkcji...

Gość szkoda wydanej kasy
ale jak się instrukcji nie czyta, to się płaci ... niewiedzą :P :D "DATOWNIK Data wykonania zdj􀄊cia, wiek (str. 42, 44) lub DATA WYJAZDU (str. 48) s􀄅 dodawane w dolnym rogu zdj􀄊cia oraz mog􀄅 by􀃼 drukowane." Inna sprawa czy warto datę na zdjęciu wstawiać. JA wolę zrobić "czyste", a wstawić, gdybym "musiał" - wówczas dobieram jej format odpowiednio do tła, a nie standardowy "dziki czerwony". Usunąć bezśladowo datę wstawianą przez aparat jest trudniej niż wstawić. Datę zawsze można znaleźć w EXIF, a wiel programów już potrfi zdjęcia tak katalogować

Hmmm no to odświeżam temat bo też mój kolega niedawno sprawił sobie właśnie taki aparat i jest z niego bardzo zadowolony ale niestety nie pamiętam czy na każdym zdjęciu wyświetlała się data. Robiłam już zdjęcia za jego pomocą i fajnie / ostro wychodzą. Znalazłam podobny model na magicznej planecie i chyba go sobie kupię bo niedługo jadę na wakacje a chwilowo nie mam aparatu :(