Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAYaa

Jak myślicie? Te perfumy są oryginalne?

Polecane posty

Gość up.
hmm ja tam mysle ze nie, jesli cena tak sie rózni wiec albo komus je ukradł i sa orginalne tylko wlaone, albo co bardziej prawdopodobne sa przemycone z białorusi albo rosji tam to jest tanie jak woda(oczewiscie podróba). najlepiej napsz do typa meila i zpytaj skad beda szły jak ze sciany wschodniej np. białystok augustów i te rejony to towar jest bankowo z przemytu temu taka cena. napsiz meila skad to wysła tylko nie pytaj czy stad czy stad czy z przemytu, niech ci napisze ci skad wysyła bo jestes ciekawa ile bada szły. wpisz se np buty puma i zaznacz podlaskie, wszystkie te tanie sa z białorusi.

Gość nnnnl
testerów nie podrabiają. Testery powinny mieć na "psikaczu", bądź na etykiecie, z tyłu, lub pod spodem butelki napis TESTER. Zapytaj o taki napis.

Gość kAYaa
Dziękuję Wam za odpowiedz :-)

Gość maja4
ja bym nie kupiła, bo tester ma korek i pudełko z napisem tester takie bez korka bedą zwietrzałe przyglądam się i zdjecie zrobił od tyłu, tak, żęby nie odczytać na naklejce powinien być pod kątem napis -tester, a nie widzę przywożę testery, to wiem...i za te pieniądze to badziewie! może w bezcłowym ci ktoś kupi

Gość maja4
lubie testery,bo maja więcej koncentratu i mocniejszy zapach, ale zawsze są zapakowane i z korkiem, może nie takim orginalnym,ale np plastikowym podobno takie otwarte strzykawkami rozcieńczają

Gość słonkop
Testery nie wszystkich producentów posiadaja pudełka i korki...Tak samo jak kupisz jakiś dezodorant perfumowany w szkle bez opakowania, bo ich producent nie zapewnił. Pracuję w perfumerii, więc troszkę sie na tym znam:P

Gość łomajgot
kurcze, ten sam sprzedawca chyba, zdjęcie ma to samo tło ? Taka sama reklama?

Gość maja4
mnie nie interesują polskie kosmiczne ceny z Niemiec mam oryginalne 100 ml za 40 E, na bezcłowym np. Euphforia za 70E, a testery jeszcze taniej! mam gwarancję długotrwałego zapachu! 1 raz kupiłam w poskiej perfumerii wodę, niestety zapach znikał po 1 godz.

Gość maja4
a takie bez pudełka za granicą to kupisz za 10E więc jaką handlarze maja przebitkę nigdy nie kupowałam tych z rozlewni, bo po prostu nie potrzebuję, a może one sa dobre? w Polsce ceny są wyższe niż w Paryżu...i dziwię się ,że Polki na to stać???

Gość marcysiankaaaa
Ja kupuję testery na Allegro i nigdy się nie nacięłam. to, ze nie mają korka, nie oznacza, że są zwietrzałe. nikt też nie byłby w stanie rozcieńczyć ich strzykawką. Bez sensu.