Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zibiziobro

romans pod kontrolą

Polecane posty

Gość zibiziobro

Kilka dni temu przez przypadek stwierdziłem że moja ślubna, co tydzień do kościółka kilkanascie razy wieczorem sprawdza pocztę. Zdobyłem jej hasło i stwierdziłem że jest w fazie rozwiniętego romansu ze swoim byłym facetem a niedoszłym mężem. Za pomocą kilku sztuczek posiadłem pełną kontrolę nad ich korespondncją. A pisze szczególnie ślubna ciekawie. że znów jest nim ponownie zafascyowana, że musi przestac pisać ale to silniejsze od niejitp itd Pełny rozkwit romansu. Czy przerwać im to i pokazać pełny "biling" rozmów czy poczekać aż się umówią w jakimś ustronnym hoteliku ? I jakiej treści kartkęwalentynkową jej podarować?

napisz na kartce ze ja kochasz i podpisz pierwsza litera jego imienia, a potem udaj ze Ci sie pomyliło.

Gość mmmmmmmmmmon
ja bym poczekał co sie z teg orozwinie i sie nie wychylał se cos wiem jak by zdradziła t obym zostawił suke. panie ziobro jest pan zerem

Gość zibiziobro
Do Agniechy Co masz na myśli jako a a potem b?

Gość zibiziobro
do mmmmmmm Spokojnie ona ydała na świat naszych dwoje dzieci

Gość rzeka
jak Wy zdobywacie te hasła?

Jeśli się dowie, że wiesz, to zawsze może założyć nową pocztę z nowym hasłem. :O Ciężka sprawa. Powinieneś to przerwać, zanim będzie za późno, tylko nie mam pomysłu, jak masz to zrobić na tyle finezyjnie, by nie ucierpiała Twoja duma, a żona żeby najadła się takiego wstydu, żeby się jej już odechciało. P.S. Po co właziłeś na jej pocztę? Byś nie właził, to teraz nie miałbyś problemu. :P

Umów się z gościem, powiedz, ze wiesz i że mu facjatę przestawisz jak nie zmieni sie sytuacja. Żonka nawet jak się dowie będzie miała świadomość, że o nią walczysz, że Ci zależy.. może inaczej na Ciebie spojrzy :) A gość się pewnie przestraszy troszkę jeśli mu nie zależy tak bardzo to odpuści. Tylko twardy bądź... jak okażesz słabość przegrałeś.

Gość jakis tam fracet
Ona cie traktuje jak zabezpieczenie na wypadek.... Ile ma lat? Zachowanie poniżej krytyki Zazwyczaj jak kobieta z jakiś powodów związki z poprzednim facetem to ma do niego obrzydzenie fizyczne i nigdy nie wraca.Sądzę że musisz skonczyć ładować uczucia w nią i zabawic sie nimi w szukanie pewniejszych dowodów.