Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka12345

rozstanie.. powrót?

Polecane posty

Gość agnieszka12345

ehem więc ze mna było tak: bylam z chlopakiem 2 lata, kochalismy sie bardzo, problem w tym że zamknelismy sie w świecie ja i on, w sumie czasem wychodzilismy na jakies imprezy ale na tych spotkaniach byli tylko jego znajomi,z moimi stracilam kontakt. po pewnym czasie stwierdzilam ze nie chce tak zyc i zaczelam sie spotykac rowniez z moimi znajomymi a ze 80% ich to faceci jemu to nie odpowiadalo i wkoncu zakonczylam nasza znajomosc..zaczelo sie imprezowania(noo wiecie alkohol, palenie) przez ten czas "startowalo" do mnie trzech facetów, lubie ich ale nie umiem z nimi być, nie kocham ich, ogladam zdjecia mojego byłego chłopaka i stwierdzam ze bylo mi z nim dobrze,jesli wroce znowu wszystko sie zmieni,dodam ze on nie przepada za moimi znajomymi.Trwa to juz 7 miesiecy..boje sie ze straciłam cudowny zwiazek dla imprezowania, zachowałam sie jak gówniara..nie wiem co mam zrobić..wiem ze on tez o mnie mysli i chcialby wrocic.......poswiece wszystko? a jak nie wyjdzie?

Gość agnieszka12345
chyba sie nikt nie zainteresował moim tematem:P

Gość abcabcabc
Jeśli nie spróbujesz, nie będziesz wiedziała... Czy nie jest tak, że już podjęłaś decyzję, a tu chcesz się tylko upewnić? Miłość jest skomplikowana, on nie może wymagać od Ciebie, byś zerwała ze znajomymi, a z drugiej strony co to za znajomi, którzy są tylko - jak wynika z Twojej wypowiedzi - od imprezowania? Słuchaj sercem, nie przegap szansy :) Powodzenia!

Gość agnieszka12345
nie sa tylko od imprezowania..

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
nie ty to spieprzyłaś tylko facet, który ograniczał Ci wolność...pewnie był zaborczy i zazdrosny :P

Gość jabym
nie wróciła

Gość niunia2222
moja historia..... było nam cudownie..byliśmy razem rok-który był jak z bajki...(pisząc to ma w oczach łzy).pod koniec cos zaczęło się psuć..coraz miej czasu dla siebie..przestaliśmy się kontaktować-dodam tylko że mieszkamy w jednym miescie. on zaczal mnie ignorowac,jakby uniekac...zwalał cała winę na mnie.. strasznie sie zmienil.z cudownego chlopaka ,w gbura i aroganta.w koncu sie rozstaliśmy.. przeżyłam to troche bo nie bylam na to gotowa...od rostania mineło 4 miesiace.po 4 miesiacach nieodzywania sie do siebie on sie odzezwal..coraz czesciej,chcial sie spotkac-niby na piwo ,pogadac... w koncu doszlo do spotkania -na piczatku rozmowa sie nie kleila. pozniej on uznal ze nadal go krece i mu sie podobam(tylko to) ..nie wiem jak to sie stalo ze zaczelismy sie calowac..on chcial wiecej-przyznam ze choc chcialam nie ulegam.no i teraz mnie znowu unika....zapomnialam prawie o nim-do tego spotkania.teraz czuje sie fatalnie -gorzej niż zaraz po rozstaniu...ja chyba go nadal kocham..ciagle mysle i wogole...co mam zrobic???rozum tu facetow..ehhhh....ja nadal bym chciala byc z nim,chociaz starasznie mnie zranil....chodza pogloski ze znalazl sobie inna.... nie chce juz dluzej tak zyc:(