Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany od dzis

Przeczytajcie prosze.Chyba dziewczyna mi rogi przyprawia

Polecane posty

Gość zalamany od dzis

Dzis z rana wlaczylem sobie telefon i dostalem smsa,byl on wyslany od mojej dziewczyny ale musiala go wyslac przez przypadek do mnie,o tresci-ALE WOLALABYM NIE ZOSTAWAC NA NOC,CZYM WROCE?NIE CHCE CI GLOWY ZAWRACAC ZEBYS MNIE ODWOZIL.Co o tym sadzicie bo ja juz nie moge,dostalem kurwa takich nerwow ze leb mnie boli z godzine

Gość Maniek z braamy
Leb cie musi bolec.Tak jest zawsze gdy cos rosnie.Nie pamietasz,jak ci zabki wyrastaly?No,teraz rosnie ci znacznie cos wiekszego,potezniejszego.Musi bolec ten leb!

Gość zostales rogaczem
umawia sie na ostry sex za twoimi plecami haha

Gość szera36
No też by mnie szlag trafił. Może od razu na gorąco zapytaj ją o co chodzi tak bez owijania w bawełne. Bo inaczej się zadręczysz.

Gość udawaj że o niczym nie wiesz
i śledź ją , czekaj pod domem jej kochanka do pólnocy a później wjdź tam z pistoletem i zastrzel suke a jemu odstrzel fiuta

Gość szera36
A w ogóle to jak wam się układało w związku?

DO ZAPYTAJ JA POPROSTU czy nie pomyliła swoich chłopaków hehe ja tak zawsze mówie do swojego jak napisze mi cos ładnego.Wyczujesz chyba swoja dziewczyne czy kłamnie co?a były takie plany zeby ona poszła do ciebie na noc?

Gość zalamany od dzis
Dobry pomysl z tym sledzeniem jej po nocach.Niech tylko ich przylape a podejzewam ktory to koles bo byla z nim wczesniej i czasami wspomina o nim

Gość zalamany od dzis
Ona pracuje w sklepie do 21 godziny a wczoraj niestety nie moglem sie z nia spotkac.Z zagranicy przyjechal jej byly i podejzewam ze to do niego tak pisala.Ogolnie miedzy nami jest dobrze

Gość i co godzisz się na to
? to nie jesteś prawdziwym facetem :o kobiety wyczuwaja takich niezdecydowanych mięczaków i sobie pozwalają na rozmaite numery..powinienes ja krótko trzymać wtedy byłaby grzeczna i wierna

Gość zalamany od dzis
NO TO CO MAM W TEJ SYTUACJI ZROBIC,DORADZCIE MI COS!!!

Gość saasas
Chyba jednak Cie zdradza Moj byly tez kiedys tak wpadl wysylajac smsa przez pomylke do mnie A byl przeznaczony dla innej kobiety I zostawilam dupka na drugi dzien Fajna laska jestem i mam teraz super fajnego meza

Gość znajdż sobie inną
a dopóki nie bedziesz miał nowej ta trzymaj co najwyżej dla seksu.......jak ona ciebie tak ty ją , na koniec powiesz jej że nie pasujecie do siebie, sorry mała ale mam teraz super kobiete ty mnie nigdy tak nie kręciłas jak ona i bye :)

Gość szera36
Też bym ci radziła ją zostawić.Ale w moim wykonaniu nie byłoby to przyjacielskie rozstanie.

Gość saasas
Poprostu wygarnij jej w twarz ze wiesz ze Cie oklamuje i za twoimi plecami umawia sie z innym Zobaczysz co odpowie i jak sie zachowa Glupia pewnie nie jest i zorjetowala sie ze wyslala smsa przez pomylke do Ciebie

Gość zalamany od dzis
Chyba tak zrobie,pobede z nia jeszcze troche i skoncze z nia.Jest wiele fajniejszych dziewczyn od niej

Gość facet taki tam
zostaw ja chlopie dobrze ci radze

Gość yę qpę
do 09:02 to jest najlepsza propozycja spośród wszystkich tutaj :)

Gość facet taki tam
A odzywala sie do Ciebie po wyslaniu tego smsa

Gość zalamany od dzis
Wygarnalem jej teraz przez telefon ze wiem o wszystkim o tym smsie.Ona na to ze z przyzwyczajenia wyslala smsa do mnie a nie do niego.Ze jest wporzadku wobec mnie i musiala uciekac przed nim wczoraj ze sklepu.Ja pierdole nie wiem co mam teraz myslec o tym wszystkim

Gość zalamany od dzis
Nie odzywala sie do mnie po tym smsie

Gość facet taki tam
Przestan dobrze Ci sciemnia Prze pomylke no to jasne Ale po co do niego pisze

ALE WOLALABYM NIE ZOSTAWAC NA NOC,CZYM WROCE?NIE CHCE CI GLOWY ZAWRACAC ZEBYS MNIE ODWOZIL. Tam nie jest napisane przecież nic o sexie. Może łepek jej cos zaproponował, a ona delikatnie odmówiła? Nie wszystko jest takim na jakie wygląda. Tylko rozmowa z nią może cos wyjaśnić. Nie daj nic po sobie poznać, umów się z nią jak zwykle i pierwsze co zrób to (niestety) przejrzyj jej telefon. Może nie pokasowała esów.

Gość mmmsaf
JA PIERDOLE I TY JEJ WIERZYSZ POZWALASZJEJ PISAC Z JEJ BYLYM FACETEM

Gość zalamany od dzis
Ona zawsze kasuje smsy wyslane do innych albo od kogo dostala a zostawia te ktore dostala odemnie

Gość atam
Jasne nie zostane na cala noc tylko sie bzykniemy i juz wracam do domku Nie no zenua

Gość facet taki tam
Sory ale moim zdaniem to ladne ci bajki opowiada

Gość zalamany od dzis
Napisala mi teraz smsa ze JESTEM JEJ JEDYNYM FACETEM I ZE ZAWSZE BYLA WPORZADKU WOBEC MNIE I BEDZIE ZAWSZE.I tak jej nie wierze

Gość facet albo masz jaja albo
jestes dupkiem załatw sprawe po męsku i raz na zawsze kopnij ją w dupe

--> i co godzisz się na to { ? to nie jesteś prawdziwym facetem kobiety wyczuwaja takich niezdecydowanych mięczaków i sobie pozwalają na rozmaite numery..powinienes ja krótko trzymać wtedy byłaby grzeczna i wierna } Co ty pieprzysz ? Znam taką parę , dziś już po rozwodzie..Koleś dzis ma z 48 lat. Czarny pas w karate (nazwy nie podam) Taki typowy macho a i żonę potrafił uderzyć jak mu "podpadła". I co zaczęła go zdradzać z mięczakiem (on nawet mnie się czasem boi więc se wyobraź :D ) I się rozwiodła i jest z tym mięczakiem. Nie uogólniaj bo to zawsze będzie z gruntu fałszywe założenie. :P