Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany od dzis

Przeczytajcie prosze.Chyba dziewczyna mi rogi przyprawia

Polecane posty

a gdzie była wczoraj wieczorem, po pracy i w nocy? Możesz to jakoś sprawdzić? Wiem, że piszą Ci tu różne dziwne rzeczy, ale nie zerwiesz z nią chyba z powodu sms-a? I to takiego, w którym nic konkretnego nie było? Ja tez na Twoim miejscu zrobiłabym jazdę i Ty to zrób chociaż za to, że kontaktuje się z byłym za Twoimi plecami, ale zastanów się na spokojnie, czy poprzednich facetów zdradzała, dała Tobie powody do jakiś podejrzeń? Może facet napisał jej, że chce z nią pogadać, żeby do niego przyjechała a ona mu delikatnie odmówiła.

Gość Myrevin sam pieprzysz
nie chodzi o przemoc fizyczna tylko o bycie facetem a ty chyba nie wiesz co to znaczy :) Jak laska wie że nie ma przebacz i pewne numery nie przejda to sie liczy i jest grzeczna a jak facet jest ścierką no to...sobie pozwala i przyprawia mu rogi. Argument z czarnym pasem karate na poziomie gimnazjalisty :D autor topiku pwinien ja skreslić bo trzeba się szanować ( a jego kobieta najwyraźniej go nie szanuje ). świat jest pełen rogaczy jak to zaakceptujesz to dołaczysz do stada pogodzonych z losem

Gość zalamany od dzis
Jednak juz postanowilem,nie bede tego dalej ciagnac,koncze z nia na dobre

Gość Maniek z braamy
Mala lalka zuzia--czy ty piszesz powaznie,ze uwazasz tresc tego sms-a za"odmowe"?Bo ja tam nic a nic z odmowy jakos nie widze.Widze natomiast dogadywanie szczegolow spotkania.Z tekstu wynika,ze on jej proponuje zostanie na noc,a ona tego nie chce i wyjasnia dlaczego.Wynika z tego tez,ze maja z soba kontakt za plecami autora.Wiec o jakiej odmowie ty piszesz?Dla mnie jest jasne,ze cie zdradza.Pytanie tylko:czy przez caly czas trwania waszej znajomosci?.....

--> Myrevin sam pieprzysz Nie zrozumiałaś .. nic na to nie poradzę. Życie to nie zestaw zasad tak jak ty to sugerujesz. Gość (wspomniany) jak złożyła pozew, natychmiast się wyprowadził. Czyli postąpił wg twojego przepisu. { Argument z czarnym pasem karate na poziomie gimnazjalisty } Chodziło mi o to że mięczak raczej tego nie osiągnie.. O nie wiem co powinien zrobic autor bo nie znam ani jego ani jego dziewczyny.

Gość facet taki tam
Ty mala lalka zuzia Co ty pieprzysz Jakto nie ma konkretow sa i to bardzo wyrazne Dobrze chlopie robisz zostaw ja i szukaj wienej dziewczyny I takiej ktora nie pisze smsow z bylym facetem

Gość moze moze moze
po pierwsze...czy Twoja dziewczyna twierdzila ze nie utrzymuje kontaktow z ex? albo rozmawialiscie ze sobie teo nie zyczysz? Moze byc tak ze to jej ex chcial sie spotkac a ona sie wymigiwala albo...przyprawia ci rogi...ale porozmawiaj z nia najpierw