Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everything is nothing

sa tacy liudzie, ktorzy przyciagaja wszystkich a ja?

Polecane posty

wszyscy chca z nimi rozmawiac, czuja respekt, lubia, ciagle wokol nich skacza, chwala na stroj, zawsze achy o ochy.. taka osoba jest moja przyjaciolka, a ja? ze mna tak nie jest.. to nawet nie chodzi o mlode osoby, starsze tak samo, po skonczonej szkole, gdy idziemy odwiedzic stare smieci prawie wszyscy interesua sie tym co u niej a aja stoje jak kolek.. jak to sie dzieje? co to a mechanzm?jak on dziala?

powiem tak;ludzie traktują Cie tak za jaką sama się uważasz,jesli myslisz,ze jestes taka szara myszka,nieatrakcyjna i nijaka to i za taką będziesz postrzegana:) wystarczy wiara w siebie,pewnosc ze się dobrze wygląda no i trzeba miec czasem też cos do powiedzenia a nie stac tylko z boku i biernie sluchac:)uważam ze jest to więcej niz połowa sukcesu:))

"ludzie traktują Cie tak za jaką sama się uważasz,jesli myslisz,ze jestes taka szara myszka,nieatrakcyjna i nijaka to i za taką będziesz postrzegana" czy to jets prawda? czy to tlyo takie gdanie?juz to slyslalam, ale szczerze mowic, nie wiem czy to prawda.. trche mnie to ogolnie boli, bo czuje sie gorsza itp.ale na jakiej zasadzie to dziala, ze ludzie nawet jej nie znajac, juz tak ja traktuja?nie wiedza jaka jest ale juz maja z gory do niej szacunek, jakby sie jej obawiali.

ja popieram...w zupełności... nie jest ważnie co myślisz o sobie Ty sama... ważnie jest to co myslą o Tobie inni... na jakiej podstawie kreujesz swoje miejsce w świecie? skąd ludzie Cię znają? jesli w ogóle Cię znają???? tylko przez to co Ty im powiesz, pokażesz... inaczej oceniają Cię nie wiedząc...