Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie o niego

czy powinnam sie niepokoic?

Polecane posty

Gość boje sie o niego

moj chlopak w srode poszedl do wojska i od tamtej pory nie dal znaku zycia;( wogole nie wiem co sie z nim dzieje jak sobie radzi itd a obiecywal ze jak tylko bedzie na miejscu to zadzwoni. tel zostawil w domu ale mial zadzwonic z butki albo od kogos.czemu on sie nie odzywa?

Gość Wujek Szwej
Bo jest kotem na jednostce, a tacy nie mają na razie żadnych praw oprócz latania na wysokości lamperii i służenia "dziadkom". Oczywiście zależy to też od jednostki ale ogólnie mniej więcej tak to wygląda

Gość cdszzs
Fajnie masz. Też bym chciała mieć chłopaka, który nie bał się iść do wojska. Niestety trafiam na samych tchórzy no rzeczywiscie zaleta

Gość boje sie o niego
on nie chcial sie ze mna rozstawac.ostatnie dni spedzalismy razem,dzwonil codziennie a teraz musze sie przestawic na to ze juz tak nie bedzie. gdybym tylko wiedziala jak on sobie tam radzi a pierwsze dni podobno sa najgorsze

Gość Wujek Szwej
A wiesz, że może i dobrze zrobili ? Obecnie to tylko 9 miesięcy z życiorysu wycięte, kiedyś było wiele więcej. Ja nie narzekam na swój pobyt w armii, zrobiłem przynajmniej prawko na ciężarówkę :). No i jednostka przyjemna była na Mazurach. Ale jak inni co u nas robili prawko opowiadali jak to u nich jest to czasami się człowiek mógł załamać. Wszystko da się przeżyć, wojsko też :). Ale jak ktoś słaby psychicznie i trafi do poje... jednostki to mu może i zwichrować psyche :/

Gość boje sie o niego
nie chce zeby przez to wojsko sie miedzy nami cos popsulo a podbno armia czlowieka strasznie zmienia

Gość cdszzs
ja bym sie bala jak cholera choc nie znaczy ze zasadnie dzieki Bogu moj facet studiowal i ne musial isc do zadnego wojska a ja nie uwazam ze kazdy obywatel powinien odbywac szkolenie wojskowe. dazymy do wspolnej europy i pokoju. a panstwo w celach obronnych powinno szkolic zawodowa armie

Gość Wujek Szwej
Co najwyżej częściej będzie klął ;). Ale przejdzie mu po armii jak nie będzie siedział wśród samych facetów ;)

Gość boje sie o niego
mojemu sie uczyc nie chcialo wiec nie mial wyjscia. wiedzialam ze bedzie ciezko a to dopiero poczatek

Gość boje sie o niego
on i tak byl wybuchowy i agresywny przed wojskiem to juz sie boje co bedzie po

Gość Kostka12
Nic sie nie martw. Pojawi sie tu pewnie sporo glupich komentarzy. Jak to na poczatku - moze nie ma mozliwosci zadzwonic, moze tel ma ograniczone np. do rodziny (dzwonil do nich?). Nie wiem, w wojsku nie bylam nigdy:) To ze nie telefonuje, nie znaczy ze nie teskni albo ze stalo sie cos zlego. Glowa go dory!

Gość cdszzs
no - musisz zagryzc zeby i tyle staraj sie nie denerwowac

Gość boje sie o niego
do mamy zadzwonil przed wczoraj i potem jego brat do mnie.powiedzial mi ze go na inna jednostke przeniesli i tyle.to czekanie mnie dobija.mam nadzieje ze chociaz list wysle

Gość cdszzs
chcesz mu pomoc to powiedz ze jesli ma problem moze dzwonic albo do domu albo do cebie i bedziecie sobie przekazywac informacje grunt ze dal znac. staraj sie go mimo twich nerwow wspierac. wyobrazam sobei jaki to koszmar to wojsko

Gość boje sie o niego
wieczorami jest najgorzej.ciagle mysle czy wogole sie do mnie odezwie.pewnie przesadzam ale ciezko mi sie w tej nowej sytuacji

Gość boje sie o niego
jak mam tyle czekac to chyba zwariuje

Gość sssara
a moj wojaczek bedzie weekend spedzal razem ze mna;) nie martw sie poczatek zawsze jest straszny ale da sie przezyc

Gość boje sie o niego
chcialabym wyslac mu kartke na walentynki ale nawet adresu nie mam