Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frseuirguikdgfuruir5ir5kfirr5g

Czy warto studiować farmację?

Polecane posty

Jeżeliktoś studiuje ten kierunek lub studiował niech się wypowie, to bardzo ważne. Chodzę do LO, jestem na profilu językowym, czy mam się szansę na ten kierunek dostać? Trudny jest? słyszałam że tak...Interesuje się biologia i chemią. Czy aby się dostać na farmację muszę zdać na maturze rozszerzoną biologie i chemię. Proszę o odpowiedzi!

Czekam z niecierpliwością:):):)

A czy przyjmą mnie na niego po profilu językowym? Ja na maturze będę miała podstawowy j.polski, j.angielski i matematykę. Czyli jednak muszę jeszcze zdać biologię i chemię?

Gość a czy zawsze
jak bym byla super madra to bym poszla na farmacje, wg mnie fajny kierunek, a pozniej fajna praca, przynajmniej mi sie podoba:)

Ale jesteś niezdecydowana ... najpierw kosmetologia, teraz farmacja .... a zaraz pewnie bedzie analityka medyczna ;/ A tak na serio zmień profil w liceum. Bo samemu to ciężko się przygotować do matury rozszerzonej z chemii i biologii. A farmacja moim skromnym zdaniem jest najtrudniejszym kierunkiem na akademiach medycznych.

Gość idz do wróżki

Gość emira
Profil nie ma nic do rzeczy. Mozesz i po humanie iść, ale musisz mieć zdaną biologię i chemię na poziomie rozszerzonym i to z dobrymi wynikami. A poza tym studia są trudne i ciężkie. Więc radzę się głęboko zastanowić

Gość buziaczek334
zeby zdac mature z chemii i biologi na poziomie rozszerzonym musisz sie sporo uczyc.. nie pomoze tutaj samo zainteresowanie.. sama wiem cos o tym. wiesz zdanie nie daje ci jednak zadnej gwarancji dostania sie na te studia musisz miec naprawde rewelacyjne wyniki.a farmacja to bardzo trudne studia.