Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobic

zastosowal na mnie tzn chlodnika

Polecane posty

Gość corobic

wszystko szlo dobrze stosowalam sie do zasad z ksiaki dlaczego mezczyzni kchaja zolzy ..i raptem pewnego dnia cisza ..............zastosowal na mnie tzn"chlodnika" olewka totalna !!! ...2 dni !!!!! poznij cisza nastepne 2 dni :) i na koncu 5 dni... ale ze widzi ze sie nie odzywam to wrzucil na net fotki z jaks laska ...no wtedy juz nie wytrzymalam !!!!!! zwyzywalam go po czym wyznalam mu ze go bardzo lubie i ze chce zeby miedzy ami bylo cos wiecej ....hahahspieprzylam sprawe! teraz musze jakos z tego wybrnac ...czyli pokazac mu kto tu naprawde rzadzi !! :)) co robic

Gość Kamoriska
Ja na Twoim miejscu oglądnoł bym se serial klan szczególnie odcinek 949 jest super POLECAM

Gość hhhhhhhf
hahaaa też stosowałam metody z tej książki bo myślałam że są dobre ale uwierz mi nie są rok temu w ten sposób straciłam ukochanego. P.S. Współczuję

Gość hhhhhhhf
powiedział mi że nie chce być z suką tylko z kobietą :O która będzie go wspierać itp itd a nie mieć wieczne fochy. No i jest z kobietą za pół roku mają ślub Ogarnij się i nie stosuj zasad z tej książki. MOże jeszcze uda Ci sie coś naprawić ale szczerze to wątpię. Już mu pokazałaś kto tu rządzi i sobie poszedł. Związek to partnerstwo. Pa

13:13 hhhhhhhf hahaaa też stosowałam metody z tej książki bo myślałam że są dobre ale uwierz mi nie są rok temu w ten sposób straciłam ukochanego. ________________________ zostawił Cię chłopak, bo widocznie nie za bardzo mu na Tobie zależało, równie dobrze mogłabyś stanąć na rzęsach a i tak by to nic nie dało.

Gość hhhhhhhf
być może. Pewnie znudził się po 3 latach