Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona smutna

zostalam porzucona, juz umawia sie z inna

Polecane posty

Gość porzucona smutna

moj temat nie pojawil sie, nie wiem dlaczego po burzliwym zwiazku odszedl, nie minely 24 godziny a on juz umowil sie z inna ciezko jest gdy czlowiek uswiadamia sobie ze nie byl kochany wyrzucil mnie na smientik czeka mnie juz tylko samotnosc wieczory bez niego, brak jego glosu i zapachu zycie nie ma sensu

Gość Kamoriska
Najlepiej na handre jest oglądnąć sobie serial Klan jest cudowny szczególnie Jurek i Elżbieta są super aż nie moge sie na dziwić . KOCHAM TO

Gość porzucona smutna
jest mi tak bardzo zle:(

Gość Porzucony i smutny
ja ntez sam:(

Gość karolina z zakopanego
mi tez sie nie chce zyc..nieszczesliwa jestem...

Gość a czemu zerwal

Gość porzucona smutna
mial dosyc klotni i zazdrosci

Gość Rusaleczka
Wiesz co mi się wydaje? Ze on wogóle nie był ciebie wart, że później, jakby nawet z tobą został, to i tak nie byłabyś z nim szczęśliwa skoro on już po dobie umawia się z inną...

Gość takaśsiakaś
mój był z inną a spędził ze mną 1,5 miesiąca jeszcze bo nie miał gdzie się podziać .. oświadczył się , były plany ślubu .. przyszłości, mieszkanie urządzał, spał ze mną jak gdyby nigdy nic... co minutę mówił jak kocha, zabijać sie po pijanemu dla mnie chciał ... po 1,5 miesiaca uciekł bez jednego słowa ... milczy już 5 miesięcy ... nie odezwał się nawet dgy dowiedział się że jestem w ciąży a potem dwa tygodnie później straciłam dziecko .. :(

Gość to ze umowil sie z inna
nie znaczy ze nigdy cie nie kochal pewnie teraz juz cie nie kocha, ale to wnioskowac mozna przed wszystkim z tego ze sie z toba rozstal taka randka to pewnie tylko sposob zeby sobie ulzyc

Gość smutna porzucona
Temat wyjątkowo dla mnie... Zerwał ze mna rok temu, w tym czasie wracaliśmy do siebie kilkanaście razy, ale to był tylko sex z jego strony:/ :( Dla mnie to były nadzieje...:( Teraz czuję się beznadziejnie, nie mam co robić, nie ma sensu, żeby cieszyć sie z zycia. Najgorsze, ze wiele mezczyzn ubiega sie o mnie, a ja mysle ciagle o tym, ktory juz nie chce mnie:( To chyba zawsze tak jest :( Wiem, ze nawet jakby wrocil teraz do mnie na kolanach, to byloby bezndziejnie, bo nigdy nie zapomne tego, co zrobil mi, ze mial watpliwosci :(:(