Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakane oczy

Odrzucenie

Polecane posty

Gość zapłakane oczy

Czy Wy wiecvie jak boli odrzucenie???????? ale TAKIE KTORE CZUJE SIE SERCEM? I DUSZĄ Dystans ktory powodują że zaczniesz się w końcu izolować.Boja się Ciebie a tym bardziej bycia obok Ciebie.Owszem sa ale na dystans bo zarażą się ma przeciez trąd To po jaka cholere uczycie na terapiach wyjdz do ludzi otworz się na ludzi

Gość zapłakane oczy
masz grubszą skóre i dobrze Myslałam że mnie żle wychowano a teraz sądze że tacy przychodzimy na świat jeden wrażliwy inny twardy

Gość zapłakane oczy
dobrze miec łzy i moc sobie tak powylewać oczyścić sobie mysli pomaga na szczęście pomaga wiem że komus i tu przeskzadzaja moje placze ale to już mam glęboko w dupie

Gość a wiesz jak to boli
jak sie odrzuca??

Gość zaplakane oczy
tak się zdenerowalam w miejscu pracy ale minęło emocje mi opadły musze nauczyc sie panowac nad nimi nie ulgac tak szybko i nie popadać a placz sorry to widocznie ta zbyt wrazliwa natura

Gość unhappy girl
mi nie pomagają łzy :( jeszcze bardziej się dołuje...potrafię płakać pół dnia, w pracy wychodze do toalety bo nie mogę wytrzymać....boli...i nie przejdzie...nie chce wychodzić...smiac sie....ile jeszcze? mineło 4 miesiace... po nocy nie ma dnia i wcale go nie chce...