Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana_zdruzgotana

OSZUKANA ZAŁAMANA

Polecane posty

ale to jest tak, ze wybiera z tego profilu laske, ktora jest zainteresowany i prosi ja o maila a nastepnie wysyla swoja fotke. Po obustronnej akceptacji nastepuje bzykanko. A, ze to bardzo przystojny facet wiec pewnie niezle sobie poczynal.

Gość gość
No to sama widzisz, że wybite ma gośc wszystkie argumenty z ręki:o Kobieto....ciesz sie, że to odkryłaś! Żyłabyś w kłamstwie przez reszte życia:o Wyciągnij jakąs koleżanke na piwo i nie myśl o tym debilu:o

Jak sobie pomysle, ze zalozyl to konto w srodku trwania zwiazku z poprzednia dziewczyna i ja otak szukiwal, to tak sobie mysle, ze chyba ze mna nie bedzie inaczej. I wlasnie nie bylo okazalo sie.

Gość gość
Kobieciarz zwykły. Tez sie spotykałam z takim....na szczescie sie rozstaliśmy. Płakałam za nim rok....a teraz mam najcudowniejszego faceta pod słoncem;) Z Tobą bedzie tak samo.🌼. Głowa do góry!

Caly rok????? O Rany! Jak znalazlas na to sile?

Gość gość
Nie miałam siły;) Po prostu budziałam sie, myłam, malowałam, szłam na uczelnie, jadłam, spałam....robiłam to co zwykle. Różnica taka, że już bez niego i że ciągle miałam czerwone oczy i wydajność pracy niższą o jakieś 70%, ale dało rade;) Wiesz, ile ten świat widział zawodów miłosnych? Od pyty tego było! Współczynnik ludzi, którzy nie dali rady i weszłi pod tira z rozpaczy jest dość mały, choć statystyk nie widziałam, wiec jeszcze raz....głowa do góry;)🖐️

POzdro600 bardzo Ci dziekuje za zainteresowanie i wsparcie! Wyglada na to, ze bede musiala to przezyc i tyle! NIe bede z nim bo to bez sensu. Witaj wolnosci :(( Pozdrawiam!