Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaaaaaaa

tańcz i wino pij

Polecane posty

Gość lalalalaaaaaaa

niech cały wiruje świat :D

Gość futious and tired
niech sąsiedzi wala, walą, walą, walą do drzwi! :D

Gość Liroy miażdży
:D

7 dni ma tydzień i każdy z tych siedmiu dni, gdyby nie sobota każdy taki sam by był. każdy na nią czeka bo wie, ze w ten jeden dzień wszystko jest możliwe.......... zróbmy więc prywatke lalalalalla :D:D tancz i browar pij aaaaa tancz i wino pij aaaa lalallala dosyć masz siedzenia w domu, widoku czterech ścian. meble znane, zimne szare ty zobrze znasz ten stan................ aaaaaaa tańcz i wino pij :D

znaczy sie w biedronce draże pakuje :P

Gość bu.
szla biedronka po zaslonkach....:-D

moja stara strzyże za darmo :(:D:D niech sąsiedzi wala, walą, walą, walą do drzwi!:D

oo oooooo oooo Andzia :D ( śpiewają piosnki o mojej babci :( katarakta):D

ide po ulicy grosza nie mam, wszyscy ludzie znikli w dziurach bram. sam już nie wiem czego jeszcze szukam.... lalalalala :D

przyszła do mnie nie wiem skąd? zawróciła w głowie tak dokładnie. teraz rozumiem to jest to! jedna z nią noc i już przepadłem. oooooo Andzia :D

kiedy się zaczyna latooooo słońce budzi cię ze snu, sto pomysłów mam już na to jak marzenia spełnić swe a ty co?? z tobą coś nie tak?? czy ci przyjacielu wyobraźni brak? SŁOŃCEM OPĘTANI oglądamy świat do góry nogami tak od latttt lalallala na około tylu ludzi, dwie dziewczyny śmieją się, nikt mnie dzisiaj nie ostudzi....nawet chłodny, letni deszcz lalallalaa ależ mnie nosi! :D:D

Gość nic nie sądze
fajnie spiewacie moja corka lubi taniec ja tez kiedys za młodu tanćzylam nawet w zespole szkolnym ale teraz czasami w domciu wezme tego mojego albo on mnie jak jego napadnie i sie powygłupiamy

Gość nic nie sądze
szkoda że nie chce iśc ze mna na TAniec towarzyski to teraz zrobiło się dośc popularne.

nie rezygnujmy ze swych marzeń,kto to jeszcze wie co czas pokaże....

Gość nic nie sądze
brak tej siły kurde mogłby to zrobic chociazby dla mnie

Gość nic nie sądze
ide robic placki podrzuce WAm do winka i jak tak tańczycie to pewnie zgłodniejecie

tanczymy i sprzątamy :D we włosach jej dzikie kwiaty i wiatr, różowa dusza i miłość na tak. pachniała latem i słodkim snem. księżyc i słońce wciąż kłóciły się w niej lalalalaaa wysokie fale i spacer po dnie. ten pierwszy raz nie pamiętam już gdzie. na słodkim śniegu pukaliśmy do drzwi, nikt nie otworzył, w niebie nie czekał nikt.. Coraz wyżej , bliżej gwiazd.... jak janioły :D:D lalalalaaaaaaaaaa

ręce do góry niech walą się mury ręce do góry niech walą się mury ręce do góry niech walą się mury cała sala zapie.....rdala:P