Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna łez

mój chłopak ze mna zerwał! potrzebna rada!

Polecane posty

Gość pełna łez

witam, niedawno zerwał ze mną chłopak:( niby mi mówi że mnie kocha, ma mnie w sercu, że che sie do mnie przytulić, że teskni:( a z drugiej strony mówi że sie wypalił:o nie wiem co mam o tym myśleć... czy są tu moze dziewczyny, które rozstały sie z swoim chłopakiemi mogły by mi napisać jak długo były załamane, kiedy sie pozbierały, czy są już szczesliwe:) po prostu potrzebuje rozmowy na ten temat:)

mnie nikt nie zostawił ja go zostwiłam wiem ze dobrze zrobilam jak już cos nie pasuje to druga strona nie da rady kochac za dwóch

Gość pełna łez
a długo cierpiałaś??

ja nie cierpiłąm ja odeszłam i odetchnaełm z ulga zostawiłąm go pod koniec stycznia a na poczatku lutego ponzałm mojego meża

Gość pełna łez
kurcze mecze sie, nadal go kocham:(

Gość pełna łez
wow szybko:D ja bym tez chciala zapełnić po nim tą straszną pustke :(

no tak wyszło :) ale jestm szczesliwa to było 2 lata temu tez dasz rade żyj pełnia zycia nie ogladaj sie jesteś ładna i silna

Gość pełna łez
kurcze mam nadzieje że tez poznam kogoś kto uleczy mój smutek:( tak bym chciała być znowu szceśliwa:)

Gość qwertyz
do pół roku cierpień ze znacznym zmniejszeniem natężenia im więcej czasu mija

Gość pełna łez
oj, az pół roku?? a mi już sie lepiej robiło na mysl o tym że to nie potrwa za długo:(

Gość pełna łez
rzeczywistosc a kiedy zerwałaś??

Gość pełna łez
może razem sobie pomarudzimy i nam ulzy??:D

Gość pełna łez
ojoj, a co takiego zrobiłas?? jak sie teraz czujesz?? gadałas z nim po zerwaniu?? pisz wszytsko:) zrobimy swoją własną terapie:D

Moja historia jest straszna. Ja też mam topik przeczytaj go NIE MOGE GO STRACIĆ ALE NIE MOGE TEŻ POZWOLIĆ SIE TAK TRAKTOWAĆ.

Gość parufka
czesc dziewczyny! ja jestem 1 rok i 9 m-cy po rozstaniu z pewnym łajdakiem. Byliśmy razem 1,5 roku a za kilka dni dni minie 1,5 roku z następnym chłopakiem z którym jestem, leczyłam się z tamtej miłości więc ok 4 miesięcy ale wiecie co.. mimo że to ja zerwałam, mimo że wiem że to łachudra, oszust, a teraz jestem z prawdziwym aniołem, rozumiemy się doskonale, zero kłótni.. mimo tego wszystkiego tamten nachodzi mnie często w snach, to taki wiecie typ niegrzecznego chłopca, zawsze strasznei mnie do niego ciągnęło mimo że tak mnie ranił, no i nawet parę dni temu musiał znowu mi się przyśnić :( i zazwyczaj to nei są jakieś normalne sny, tylko że zdradzam lub pragnę zdradzić tego obecnego z tym byłym własnie! Później budzę się przerażona, czasem nawet zapłakana, chwilę myślę czy to jawa czy to sen bo nigdy w życiu nie chciałabym tak naprawdę zranić mojego obecnego chłopaka, chcę z nim spędzić reszte życia ale po prostu niektóre związki tkwią w głowie, bardzo długo i dręczą..... :(

Gość pełna łez
piszcie dziewczyny dalej:) pocieszajcie mnie:(

Pełna łez Twoja historia jest inna i dlatego patrz na mnie i ucz się jak ja mam to przeżyć kiedy to moja wina. Nie jestes w tak złej sutuacji. To on Cie stracił a nie Ty jego

Gość takaśsiakaś
mój odszedł 5 miesięcy temu bez słowa.. ból nie minął i nie mija ... ma inną jeszcze zanim ode mnie uciekł .. ale wierzę że wróci :( .. ze nie tak łatwo wymazac trzy wspólne lata

Gość ból minie
dłuższe związku się rozpadają i potem trafia się na TEGO jedynego. 5 lat z facetam, rozstanie z powodów nijakich, ból. Mija rok. Poznanie następnego i po 8 miesiącach ślub. Małżeństwo trwa od ponad 30-stu lat, by jest to TEN facet.

Gość pełna łez
takaśsiakaś mnie mój zostawił 3 dni temu i nasiłe staram sobie stworzyć zajecia żeby o nim nie mysleć:o codzienie mam zaplanowane coś innego:) i tak do czasu aż nie wróce na studia i nie pochłonie mnie nauka:) a często z nim padałas po rozstaniu?? jat to teraz znosisz??

Gość takaśsiakaś
jest mi trochę łatwiej bo ostatni rok był za granicą.. dla mnie ejst tak jak by wyjechał na kolejny kontrakt i nie długo wróci .. tej myśli się tylko trzymam ... a łzy i ból sa z każdym dniem większe nie pomaga nic.. zaczynam coś i w połowie przerywam bo łzy same lecą po twarzy a serce wyje z bólu :(

Gość takaśsiakaś
7 czerwca miał być nasz ślub wszystko już było zaplanowane.. ślub którego on chciał , bo mówil jestem pewny chę z tobą wziąśc ślub, czekałem na ciebie całe zycie, bede zawsze, do końca :(

Gość takaśsiakaś
na odchodne napisał tylko jednego smsa kocham cie jak nikogo na świecie ale jestem zmęczony, muszę odpocząc chce być teraz z inną ... i tak mija już 5 miesiąc :(

Gość pełna łez
kurcze tak mi przykro:( a znajomi nie mogą Cie jakos wyrwac z tego bólu?? Mi właśnie dobre duszyczki pomagają dojsć do siebie:)

Gość takaśsiakaś
owszem pomagali .. i pomagają .. ale to nic nie pomaga ... chwila rozmowy jest ok a za chwile szczegól, drobiazg, myśl i łzy i ból wraca, ból gorszy niż fizyczny .. czuje się jak za szklaną szybą, on jest istnieje a mnie nie wolno być z nim, nie mam żadnego kontaktu :(