Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolineum

czy to cos znaczy dla faceta?

Polecane posty

Gość karolineum

napisałam mu ze nie wiem czego on ode mnie oczekuje i napisał ze jestemn idealna chce zaebym dalej taka była i ze zwiazek ze mna to najlepsza rzecz w zyciu jaka mu sie zdarzyła...Czy takie cos znaczy cos dla faceta?nigdy nie powiedział ze mnie kocha,ale nie wymagam bo moze przyjdzie na to czas(jestesmy razem9m-cy)

Gość karolineum
nikt nic?

Gość no coo
ale co

kurde mój mi po 3 dniach wyznał milosc bo już nie mógł wytrzymać a 7 mieś już jesteśmy, a moze on sie wstydzi??

Gość halinkaaa
facet musi się nauczy to mówić, i w każdym zwiazku uczy się od nowa. niektórzy są bardziej wylewni jeżeli chodzi o uczucia inni jak powiesz "kocham cię" to odpowiedzą co najwyżej: "wiem" - co nie oznacza że nie odwzajemniają uczucia.... to są faceci oni są z marsa :)pzdr

Gość karolineum
chyba cos w tym jest ale przeciez go nie spytam"kochasz mnie?" :/

Gość karolineum
nauczyc na pewno,ale jak go tego nauczyc,on nigdy nikomu tego nie powiedział,nawet z nikim nie był,wiec sie tego uczy a ja nie naciskam nawet nie wspominam.Ale z drugiej strony moze to ja powinnam z tym wyjśc tzn zeby go nauczyc,czy moze czekac bo wolałabym zeby to od niego wyszło?

zapytaj wprost : kochasz mnie"? to nie jest takie trudne jak się moze wydawać w końcu nie znacie się od wczoraj

Gość karolineum
tak tylko ze wtedy powie moze że "tak"i to juz nie bedzie to samo:( nie bedzie od siebie...

Gość kochanek twojego meza pedofila
nie kocha cie poprostu mu sie podobasz jestes idealna a moze to bujda tylko chce byc z toba bo nie ma nikogo w zanadzu

Gość karolineum
widze że jest mu ze mną dobrze,zreszta chyba nie mówiłby ze ten związek to najlepsze co mu sie w zyciu zdarzyło....

Gość halinkaaa
no jasne że lepiejby było żeby to od niego wyszło ale on mysli pewnie dokładnie to samo... a może Ty mu wyznaj miłość. Ja tak zrobiłam i w pierszym momencie usłyszałam to co napisałam wcześniej :) Jakoś to przeżyłam, teraz słyszę kocham cie codziennie :) A może zrób tak: powiedz mu że go kochasz kilka razy w odstępach 2 -3 dni a potem przestań. Na sto % to zauważy na początku będzie robił wiele żeby znowu to usłyszeć. Będzie denerwował się że coś się zmieniło aż w koncu sam to wyzna żeby tylko usłyszeć od Ciebie "ja ciebie też" tak tak to zadziała na pewno :) sese

Gość karolineum
dzieki halinkaaa🌼 poczekam jeszcze troche i zadziałam :)

Gość u_mnie___
jestem z facetem półtora roku... i nie usłyszałam tego "magicznego" słowa, raz tylko, nazwał mnie swoją "kochaną Marudką" i to wszystko, ja bardzo często mówie do niego "Kochany Misiaczku"...

Gość karolineum
a ja usłyszałam dwa razy od niego"kochanie",tak sie do mnie zwrócił podczas rozmowy na zakupach,ja to zrobiłam raz, i to w łózku,ale chyba nie dosłyszał bo potem sie dopytywał co mówiłam wtedy a ja ze nie pamietam juz....

A moze on jest z Toba dla sexu.... Po jakim czasie poszliscie do lozka... Bo po 9 mscach powiedziec kocham to chyba nie duzo

Gość karolineum
nie kochaliśmy sie jeszcze,ale zamierzamy...wiec pewnie do tego dojdzie 9 miesięcy to nie tak duzo tzn przesadzam?

Gość aaa...
mowi do mnie kochane sloneczko znaczy to ze mnie kocha?