Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masrtuinnna

Kobiety maja gorzej w zyciu

Polecane posty

Gość Masrtuinnna

To one zajmuja sie dziecmi musza rodzic w bolach. Zajmuja sie domem piora, sprzataja , gotuja , zmywaja, usluguja mezom Gdy siedza z dziecmi w domu sa od nich zalezne finansowo i musza byc na skinienie meza bo inaczej im pieniedzy nie da Wspolczuje kobietom zaleznym od swoich mezow

Gość cholerne feministki
A wy idiotki nie pomyślałyście, że niektórym kobietom to może odpowiadać i w ten sposób się realizują? Przestańcie narzucać kobietom styl życia.

Gość Masrtuinnna
Buahahaha A komu moze odpowiadac siedzenie w domu gotowanie sprzatanie i uslugiwanie mezczyznie chyba totalnym debilkom bez mozgu

jesteś głupia, to że ty tak myślisz a nie inaczej nie oznacza że tak myśli każda kobieta. naucz się tolerancji

Gość ale przeżywają silniejsze
intensywniejsze i dłuższe orgazmy niż faceci !!!!

Gość dlatego czeka cie
dluuuuuuga samotnosc chyba ze koty bdziesz chodowac :D

Gość natalia83333
dziwne.......ja jako mloda mezatka, mezowi nie usluguje, robimy prace domowe razem-kiedy kto ma czas. Wspolnie gotujemy zajmujemy sie domem. Nie ma mowy o uslugiwaniu mezowi. Jak uwazasz ze kazda kbieta zyje tak jak opisalas to vwspolczuje, dzieci nie chce miec, wiec i pewnie ominie mnie cala ta babranina z nimi i rodzenie ich. Nie lubie zdzieci i tyle.

...realizują prosząc meża o pieniądze na nowe majtki na przykład i modląc aby zrobił łaskę i sypnął groszem. Meżczyźni często poniżają takie kobiety i uważają się za lepszych, bo utrzymują całą rodzinę.

Gość dlatego czeka cie
a tobie kiedys tych dzieci zabraknie nie bedzie kto mial porzebu tobie zrobic :D

Gość nie zawszeee
mój mąż sprzata, pierze, gotuje, robi zakupy i dobrze mu to wychodzi. Ja prawie nic w domu nie robię. Staramy się o dziecko i niedługo pewnie dojdą obowiązki związane z dzieckiem.

Gość ja jestem kobietą ale
ja uważam że kobiety mają lepiej w życiu, a mężczyźni mają cięższe życie. Uważam że mężczyźni muszą sprostać większym oczekiwaniom stawianym przez kobiety i społeczeństwo. Nie mogą sobie pozwalac na żadne słabości żeby ich ktoś nie oskarżył że jest z nich życiowa ciota. Muszą tyle zarabiać żeby utrzymać rodzinę. Muszą być pewni siebie, silni psychicznie i fizycznie. Inaczej mają przejebane. Takie jest moje zdanie.

16:01 nie zawszeee mój mąż sprzata, pierze, gotuje, robi zakupy i dobrze mu to wychodzi. Ja prawie nic w domu nie robię. Staramy się o dziecko i niedługo pewnie dojdą obowiązki związane z dzieckiem. _________________________ prawidłowo :)

Gość Masrtuinnna
Nie wiem kto mi pogrzeb wyprawi Bede juz martwa i nie bedzie mnie to obchodzilo.A dzieci nie chce miec bo jestem leniwa i nie chcialabym sie zajmowac dzieckiem To nie dla mnie Nie lubie dzieci a na starosc bede miala jakies kolezanki napewno JEST DUZO STARYCH SAMOTNYCH BABC KTORE sie wzajemnie odwiedzaja i wspieraja Zycie jak czlowiek jest stary i tak jest przechlapane Ja nie musze miec dzieci

Gość nie zawszeee
uwazam, że kobiety mają lepiej :-), nawet te, którą muszą wszystko same robić w domu.

Gość mają bardzo silne orgazmy