Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Fantazjuję o seksie ze starszym facetem!

Polecane posty

Chyba oszalałam:O Marzy mi się dojrzały, doświadczony w tych sprawach Pan:) Co robic?

Gość peneope 8
ja myslalam ze tez bede miala opory, a jak doszlo co do czego to uleglam jego urokowi,bylo cudownie ,zupelnie inaczej niz z mlodszym ahhh :)

Wyobrażam sobie takie różne nieprzyzwoite rzeczy:) ale jak przykładowo próbuje mnie poderwac starszy facet to jestem oburzona i bardzo szybko się bulwersuję, jetem wtedy nawet niemiła:O Normalnie nie mogę, czy tylko ja tak mam?

reno->ja sobie wyobrażam kogoś takiego na maksa męskiego:) a Ci o których wspomniałam to porażka:O

Aha, i wyobrażam sobie, że ten "ktoś" jest kulturalny i sympatyczny, a rzeczywistości trafiali mi się strasznie chamscy, tacy którzy dziewczynę traktują jak przedmiot. Kiedyś poznałam takiego super przystojnego 30paroletniego faceta, na poczatku był dla mnie bardzo miły, ale kiedy nie chciałam wsiąsc do jego samochodu powiedział, że jestem głupia:O

Dla mnie na maksa męski starszy facet to taki w typie George Clooneya albo Kevin Costnera :)

Ale to ma dobre strone, starsze ma juz ustalony cechy, nie ma niewiadome..

Gość sędzia kaloszzzzz
Agniecha powiedz, co dzis zrobiłaś poza siedzeniem na kafe?:P

Gość nawet nie wiesz jak wiele kobi
et wprowadza tę fantazję w rzeczywistość :). ulegnij, a nie pożałujesz. ja mam 23 lata mój kochanek 37, jest moim pierwszym mężczyzną, rozbudził mnie, ma niesamowitą fantazję, wszystkiego nauczyłam się dzięki niemu, nie żałuję ani chwili, i niech to trwa i trwa :), póki nam obojgu jest dobrze.

Mam cichą nadzieję, że swój pierwszy zawał mój ukochany przeżyje na mojej dupeńce:)

łe tam, 37 lat toż to siła wieku :P :D !

to coś to coś :P metafizycznego, nieuchwytnego, coś co sprawia, że kobieta ma wrażenie romansu niczym z powieści :P, a męskość potęguje owe wrażenie.

sędzia kalosz-> a i owszem, dziś pomimo mojej kontuzji wyjątkowo dużo zrobiłam:P

ja mam mokro bajwyżej jak się spocę ;) :O Ale poza tym jak się okazuje wcale nie jest tak do bani w najłepszym wieku ;)