Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

targa

co napisac na koniec!!

Polecane posty

nosi mnie jak cholera,, chce mu dokopac za ta wszystko !! spotykalam sie z nim mial dziewuche z kotra mieszkal rok...na poczatku nie wiedziala mze kogos ma az zabrnelo zadaleko...kilka dni temu znalazla smmmy moje w jego tel ,zadzwonila a ja nie kryjac go powiedzialam prawde...uwierzyla. a on ? nic sie nie odzywa....powinnam mu dowalic jakism jest klamca czy milczec tak jak on ??

najlepiej nic nie pisz...to będzie lepsze od wszystkiego...Twoja obojętność...

Gość napisz mu że jest
do niczego, jest głupi i ma małego fiutka... ze jego ojciec jest lepszy w łóżku od niego :p

Gość ja bym mu napisała
żeby mu w pięty poszło że jest beznadziejnym dupkiem, kretynem, złamanym..... i żeby nie myślał sobie ze będę tęsknić!!!!! a potem zablokowała bym jego nr.

Gość aja_
nie pisz do niego i staraj się uspokoić i nie nakręcać się i przestań o nim myśleć

O fcuk!!! " I żeby nie myślał, ze będę tęsknić" - to chyba bym musiala na łwoę upaśc, żeby cos takiego napisać :O Porażka na całej linii...!!!

nic nie pisz... po co? chcesz żeby zobaczył jak cierpisz? kolejny raz napiszę to co mi pomagało nie pisać: zranione serce- milczenia ostrzem... ale Ty i tak zrobisz jak będziesz chciała...

dzieki wiara :) kurde ta ksie nakrecialm ze szok ....a 2 dni nie pisalam nic ...smiec jeden gdzies ma...kazda z nas na swojj sposob potraktowal...

Gość a ja bym napiasała
dlaczego ma mu nie dokopać na dowidzenia.... no moze nie że nie będę tęsknić ale ze jest skończonym palantrm itp....

Hmm...jak mu napiszesz, ze jest skończonym palantem, to bedzie świadczyło o tobie, a jego to mało bedzie obchodziło :O Jeżeli były w porządku, to by tak nie postapił a że była palantem, to nawet jak go zywiesz, to raczej go to mało wzruszy :O Olać i zapomnieć to jedyne wyjście. I oczywiście cycki do góry!!! KOKODZAMBO I DO PRZODU :)

on pewnie tak ma wyjebane juz ...tamta sie dowiedziala i lata za tamta na bank .

przeciez jak zoadzoenial mpo moje rzeczy to chamsko sie wylaczyl i powiedzia lze mu bateria pada i mam nie dzwonic- smiec jeden

badzo mily blodnyn -----ale mnie rozbawiles tym tesktem " dziekuje za miła wspolprace.ende " ale by sie gnoj wkuriwl :)

Ja bym nic nie pisała :) Niech myśli, że nawet Cię to nie obeszło i masz to głęboko w dupie :) Tak będzie moim zdaniem najlepiej.

heheh no nic nie napisze !! on i ta kwie ,ze jest nikim juz dla mnie ,zreszta ja go nieobchodze juz nagle