Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LANDRYNKA18Bp

RECEPTA NA UDANE ZYCIE

Polecane posty

Gość LANDRYNKA18Bp

nie rozumiem po co ludziom te wszystkie doly przez ktore tona w rozpaczy nie mozna przez cale zycie uzalac sie nad soba i winic sie za to ze ma sie tego pecha o ktorym tutaj piszecie nie warto plakac spowodu faceta bedzie nastepny ten poprostu nie byl ciebie wart i dobrze ze teraz z nim nie jestes bo pewnie sprawilby ci pozniej jakis gorszy blad nie wiem jak wy ale ja mam swoja recepte na udane zycie 1.najpierw trzeba przetrwac wszystkie burze 2.pokonac ból i strach 3.kochac i byc kochanym 4.marzyc marzyc i jeszcze raz marzyc! 5.plakac tylko ze szczescia no i z przyjacielem 6.sluchac glosu swego serca 7.patrzec sercem ale myslec glowa Jesli cos cie boli placznawet caly dzien upij sie do nieprzytomnosci ale tylko ten jeden dzien bo nastepnego wstaniesz i powiesz sobie NIGDY WIECEJ

Gość naleśnik
a mi się wydaje , że nie ma jednoznacznej recepty na udane życie . czasami nie mamy wpływu na to co sie dzieje...

Gość romantycznakobieta
"Jesli cos cie boli placz nawet caly dzien upij sie do nieprzytomnosci ale tylko ten jeden dzien bo nastepnego wstaniesz i powiesz sobie NIGDY WIECEJ"------ wypróbowane i naprawde działa:)

Gość mandy17st
ale trzeba w to wierzyc niestety ja tez jestem slaba i czesto placze no bo wrazliwosci nie da sie tak latwo pokonac ale njalezy korzystac z kazdej minuty jaka znaczy dla niektorych wszystko

Gość Rusaleczka
Dokładnie, nie da sie nic zaplanować, bo marzenia rzadko kiedy sie spełniaja, a niespełnione marzenie ma przeokropny smak...albo ktoś dla ciebie bardzi bliski odszedł na zawsze...i co? wtedy sie nie da być szczęśliwym

Gość LANDRYNKA18Bp
nie latwo pokonac dola ale latwo mu zapobiec

Gość lekarza wystawiającego
receptę na udane życie należy bezzwłocznie aresztować.

Gość naleśnik
gorzej jak ten dól wystepuje dosyc często...upic sie mozna i zapomniec na chwile ale co potem... problem nie mija

Gość LANDRYNKA18Bp
jesli ktos nam umrze to naprawde wielki bol rozumiem bo umarla mi matka gdy mialam 8 lat tego zapomniec nie moge i nie umiem powstrzymac lez na sama mysl o tym ale staram sie zyc tak dobrze jak tylko sie da

Gość naleśnik
łatwo powiedziec trudniej wykonać,,,

przestrzgać trzech zasad: 1. Pić 2. Pieerdolić 3. Tańcować I niczym się nie przejmować

Gość LANDRYNKA18Pb
mily blondynie dziekuje ale gdybym miala myslec tak jak ty to pewn ie bylabym wiecznie zdolowana