Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szysz

Dziewictwo

Polecane posty

Gość szysz

jak to jest z nim .Czasem czytam o wyluzowanych ludziach i no chlopakach ktorzy mowia ze dziewczyna nie musi byc dziewica ale za jakis czas gdzie indziej przeczytam tekst ze kazdy na zone to tylko dziewice .Jak to jest??

Grrr pamiętam jak się kiedyś z _FIGO-FAGO_ o to kłóciłam 😠

Gość szysz
no ale jak to jest wkoncu bo mam 21 latek i dziewica nie jestem i to odrazu mnie skresla zeby facet myslal o mnie powaznie ??

Gość do bragga
figo fago ma bardzo ciezko syutacje. on byl wczesniej prawiczkiem i nie mial dziewczyny nigdy. a jego dziewczyna robila loda innemu i uprawiala z nim petting i go to bardzo bolalo i boli. wiec zrozum go. bo to dobry chlopak, tylko bardzo biedny, los go pokaral nierowna sytuacja w zwiazku

Gość do bragga
szysz to zalezy ilu partnerow mialas i czy spalas z nimi z milosci czy dla zabawy

Gość szysz
z milosci ten jest moim 3 a jestem z nim roczek juz :) a z poprzednimy bylam po 2 latka i naprawde myslalam ze bedzie cosik z tego ale nie wyszlo nam i niestety

\"do bragga\" to zapewne sam _FIGO-FAGO_, cześć :D 🖐️ Mój facet był moim pierwszym, a przede mną miał dziewczynę i uprawiał z nią seks, i wiesz, jakoś z tym żyję, bo wiem, że teraz to ja jestem dla niego najważniejsza.

Gość do bragga
jesli mial tyle samo kobiet co ty facetow, albo wiecej to spokoj. najgorzej moze byc jak byl prawiczkiem, bo wtedy moze Cie z czasem rzucic, ale to juz inna sprawa

Gość do bragga
ale kobiety inaczej to odbieraja. i nie jestem figo fago, ale znam jego wypowiedzi zwiazek prawiczek - nie dziewica kiepsko rokuje

To raczej kobiety bardziej... hm... \"poważnie\" podchodzą do seksu.

Gość do bragga
podsumowujac dziewictwo i czystosc znaczenie ma tylko dla prawiczkow

Gość szysz
jesli tak to jest ok??

Gość do bragga
jest ok. faceci co nie sa prawiczkami wrecz nie szukuja dziewic. facet lubi kobiete o przeszlosci seksualnej w miare podobnej do siebie, z nastawianiem na taka sama lub lekko porzadniejsza

Gość do bragga
a figo fago ma duzo racji, ale to dlatego, ze chyba byl prawiczkiem i w tym przypadku to sytuacji oczywista

Ciekawe jak sam by się czuł, gdyby np. miał stałą kobietę, z którą uprawia seks, a ona nagle umarła... Spotkał inną, zakochał się, a ona go nie chce, bo ona jest dziewicą o on nie jest prawiczkiem :O Jak dla mnie to są chore urojenia, rozumiem nie chcieć panny którą miało pól miasta, ale nie chcieć dziewczyny która miała kogoś wcześniej? :O

Gość do bragga
a jak miala ich kilku? a on byl prawiczkiem? albo ona stracila cnote jako dziecko w wieku 14-15 lat??

Nie widzę w tym nic złego, że miała kilku. A z tym wiekiem - jej sprawa, jej życie. Jeśli mu powie - on pewnie uzna że jest pustą laleczkę, jeśli nie powie - on może mieć ją za wspaniałą, wymarzoną kobietę. Trzeba zdjąć moherowy beret i spojrzeć przytomnie na życie.

Gość do bragga
moim zdaniem dziewczyna co spala z kilkoma albo uprawiala seks bez milosci nie pasuje do prawiczka

Gość do bragga
ja rozumiem, ze kobieta moze miec 1-2, czy nawet 3 partnerow z milosci przed mezem i bedzie OK, jesli ten maz tez bedzie miala swoja przeszlosc seksualna

Gość do bragga
bedzie mial

Gość upupupupupupuppppppppppppppppp

Gość na zone dziewica

Gość 18 cm stali
dziewice ehhhh zmuła te dziewice, prowadziłem dosc bogate zycie sexualne (zawsze w gómce, dopiero z laska ktora jestem 3 lata pierwszy raz bez) i od dziewic z daleka mialem ich 5 sztuk z kazda ten sam problem to boli to nie tak z tym słabo, niechce wejsc na dógi dzien pyta sina jak po maratonie jakims. nawet raz mialem cos w stylu malinki na zołedziu taka bylaciasna ale co z tego po pierwszym razie miesieczny celibat bo nie dała rady siedziec 5 dni, dziewice to zmora zawsze wolałem zeby to ktos inny je rozdziewiczał, moja obecna laseczka miała wczesniej jednego partnera z ktorym to robiła i jest ok, jakies tam doswiadczenie ma wszystko bezstresowo.

Gość taaaa kurna
Jestem męska 24 dziewica i powiem tak: dla mnie to wstyd i porażka. nie szukam dziewicy absolutnie. Dziewictwo uważam za niedołęstwo i brak radzenia sobie w życiu włączając w to relacje miedzy ludzkie np damsko męskie. Trzymanie dziewictwa w imie jakie ideałów jest naiwne i świadczy o tym że dana osba wychowała sie pod kloszem i życia nie znam- ot tyle co moge powiedzieć. przykładowo zaczynasz z kimś tam chodzic sie spotykac ten ktoś ma juz sporo latek i sie okazuje że dziewica /prawiczek i przychodzi do głowy: czemu tak sie stało? -bo nikt go nie chciał -bo nie umiał wyrwac kogos[to może zwierzecy przykład ale też wpisze] -bo nie potrafił stworzyc z nikim normalnej relacji miedzy ludzkiej- i to jest [wg mnie] największy powód do nie pokoju, radze uważac na takich ludzi bo tacy maja z góry ułożony plan życia od A do Z co jest śmieszne z racji tego że nikt jutra nie zna. A odośnie mnie? z wiekiem jest coraz trudniej bo to obciach i tyle to taki wykres zalezności wieku-dziewictwo, im wiecej latek tym gorzej.

Gość taaaa kurna
pisze to bo kiedys byłem idealista i teraz ponosze tego konsekwencje bardzo bolesne

Gość Karolina Wróblewska z Krakowa
Bladym świtem zakładam na swoją, pomarszczoną od nasienia tchórzofretek twarz, pończochę mojej ciotki i udaję się do pobliskiego śmietnika, gdzie krzyczę do wynoszących śmieci "stój, bo szczelam", grożąc przedmiotem przypominającym broń i każę im wpychać sobie do odbytu zapleśniałe ogórki i inne odpadki organiczne.

Gość Aldonajda
jestem dziewica,moi partnerzy uciekaja ode mnie jakbym byla tredowata.chore

Gość karo.25
Czy jest wśród was taka, która ma dużą łechtaczkę (oraz wystające wargi i duży biust), jest dziewicą, ma zasady, szanuje się i czeka z oddaniem na tego jedynego, który będzie ją prawdziwie kochał i uczyni z niej najszczęśliwszą kobietę na świecie? Jeśli masz klasę, jesteś młoda i wymagająca, wierzysz w ideały i prawdziwą miłość, podaj mi swoją dłoń, a zaprowadzę Cię do miejsca, o którym zawsze marzyłaś... Jeśli się zawahasz i postanowisz czekać jeszcze na swoje przeznaczenie, weź pod uwagę to, że drugiej takiej okazji być może już nie będzie. Życie jest jedno i jest ono zbyt krótkie, aby pozwalać sobie na błędy pewnego rodzaju... Jeżeli chcesz mnie bliżej poznać, napisz... karo.25@interia.pl P.S. Uwaga dla niedomyślnych: takie wymagania, bo dużo do zaoferowania. Uwaga dla niezainteresowanych: nie wdaję się w dyskusje