Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana_

Ma ktos wiedze na temat odstawienia tabletek i wystapienia owulacji?? Prosze

Polecane posty

Gość zdecydowana_

Ma ktos z Was moze wiedze jak to wyglada gdy przez 2 miesiace bierze sie tabletki antykoncepcyjne i nie przyjmie sie kolejnego opakowania- jest szansa, ze wystapi od razu owulacja?? Jak to wyglada z zajsciem w ciaze??

tylko dwa miesiące? to powinnas miec od razu owulkę i ułatwione zajscie w ciązę powinnas, ale czy tak będzie to Bóg jeden wie

Gość zdecydowana_
no własnie robiłam test owulacyjny i dzisiaj wyszedł jeszcze ujemny. Moze to za wczesnie bo powinnam miec owulacje koło wtorku bo tak jest połowa cyklu :/

a po co ten test owulacyjny? chcesz zajsc w ciążę to próbuj na razie bez kombinacji. duuużo miłości i powinno być ok. dopiero jak nie będzie wychodzić to rób testy, badania i inne cuda

Gość zdecydowana_
planuje dzidziusia i nie wiem jakie mam szanse by jeszcze w tym miesiacu wystapiła owulacja :/

Gość zdecydowana_
test zrobiłam bo chciałam zobaczyc czy w tym miesiacu wogole wystapi owulacja. Wie ktos jakie sa szanse by w tym mies doszło do zapłodnienia??

szanse są ale nikt ci nie powie jakie

Gość zdecydowana_
narazie nawet nie czuje tego bym miała inny sluz...tzn nie czuje by to byl sluz owulacyjny :/

Gość zdecydowana_
tak bardzo chciałabym by udało mi sie zajsc w ciaze :( Wspołzyjemy z partnerem codziennie.

Gość zdecydowana_
jest tu ktos jeszcze z podobnym problemem do mojego?? jak tak to piszcie

Gość bralam tabsy 4 lata
i owulacje mialam od pierwszego cyklu ale roznie bywa

Gość zdecydowana_
a sluz powinnien jaki byc tuz przed owulacja?? Kurcze powiedzcie mi jakies info na ten temat :( Chce miec dzidziusia i nie wiem kiedy mam sie o niego starac

Gość bralam tabsy 4 lata
nie mysl o tym ciagle bo sie nie uda. poczytaj co pisza inne dziewczyny. daj sobie pare cykli powiedzmy 5 i wyluzuj. wiem bo tez tak mialam. staram sie 3 cykl wlasnie. na poczatku bylam zestresowana i myslalam tylko zeby sie udalo zero przyjemnosci z sexu, moj gin powiedzial ze tak to nie da rady trzeba wyluzowac i kochac sie w polowie cyklu i tyle. pomagamy sobie testami owu ale wyluzowalam. mam nadzieje ze nedlugo sie uda. tobi tez tego zycze.

Gość zdecydowana_
dzieki i wzajemnie. Powiedz mi jak robie od czwartku testy owulacyjne i wychodza ujemne a polowa cyklu bedzie we wtorek to moze jeszcze owulacja wystapic?? Kiedy najlepiej test zrobic??

Gość bralam tabsy 4 lata
szukaj na www.google.pl sluz poprawia wiesiolek (ja biore OEPAROL) ale bierze sie tylko do owulacji w kazdym cyklu bo moze powodowac skurcze macicy wiec po owu nie bierz sluz powinien byc rozciagliwy wpisz w google sluz owulacyjny itp

Gość bralam tabsy 4 lata
ja mam cykle 26 dniowe i owu 12stego dnia cyklu. poczytaj ulotke testu nie znam tego na pamiec przede wszystkim sie nie stresuj bo sama hamujesz owu tak mi powiedzial gin

Gość bralam tabsy 4 lata
mysle ze za wczesnie robisz testy, wyrzucenie pieniazkow:) poznasz ze owu sie zbliza po sluzie. ja wiem po sluzie kiedy sie zbliza i robie zwykle dzien wczesniej (czyli 1stego dnia) na wszelki wypadek

Gość zdecydowana_
narazie nie mam zadnego sluzu a połowa cyklu tuz- tuz :( Jest szansa, zer jeszcze w tym miesiacu wystapi owulacja??

Gość makaronowa
to jak to jest w koncu??????? jak bierze sie tabsy to po odstawieniu sa wieksze szanse na owulke niz bez tabsow :) tez bylabymszczescliwa :0

Gość wystarczy zapytac lekarza
i dziwie sie, ze nie wiesz. owulacja powinna wystacpic od pierwszego cyklu, ale nie zaleca sie zajscia w ciaze zaraz po odstawieniu tabletek gdyz grozi to ciaza mnoga, dlatego zaleca sie kilka miesiecy zwloki ze staraniami. chyba, ze lekarza przepisal te dwa opakowania na pobudzenie plodnosci, bo tak dzialaja wlasnie tabletki. jesli wszystko jest ok to nie ma sensu sie martwic i normalnie probowac.

Gość makaronowa
a jak nie mialam opwulacji przed tabsami z powodu hormonow rozstarojonych to jest szansa ze teraz bede miala chociaz w jednym cyklu ????? moga byc blizniaki :) wazne zeby tylko bylo :)

zdecydowana -> w jaki sposob zrobilas test na owluacje? napisz mi bardzo bo ja tez chce taki zrobic dzieki