Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korciaaaa

karze do siebie nie dzwonić a sam to robi o co tu chodzi ??

Polecane posty

Gość korciaaaa

Wkurzyłam go (chyba) i po pewnym czasie sie do niego odezwałam a on mi odp. zebym nie pisała i nie dzwoniła . Tak jak chciał było minął tydzień i sam zaczął pisac i wydzwaniać no i co tu o tym myslec ??

Gość karze od karać
każe od kazać

Gość no bo on nie chce ...
zebyś mu przeszkadzała jak jest "zajety" proste chyba :P wyobraź sobie że jesteście w łóżu, ty na nim a tu jakaś panna dzwoni.... i co jej powie cześć kochanie :P

Gość korciaaaa
to niech mi tyłka też nie zawraca

Gość iwetta30
nie wiem Za mało napisałaś

Gość loidbg
czekac dalej, niech sam pisze, przejdzie mu

Gość korciaaaa
dzwonił kiedys wieczorem chyba był pijany na pewno nie odb. zadzwonił po południu i ze koniec znajomosci bo to sensu nie mai nie mam dzwonić tylko ze ja po tym jak tak mi napisał to sie wiecej nie odezwałam . za kilka dni napisał czy sie z nim nie spotkam zaczyna mnie gościu wkurzac.

Gość iwetta30
kopnij go w dupę hehe Serio Proponuję upiec ciasto z czymś niedobrym w środku (z zewnątrz obsypać pudrem) i dać mu na do widzenia Kolo ma coś z głową- niech sie zastanowi czego chce. jestes piekna i mloda i nie mozesz marnowac czasu na jakiegos buca przecie!! :)

Gość korciaaaa
co ma mu przechodzic? To on mnie źle potraktował i to chyba mi musiałoby przejść. .. A wkurzył sie tym ze lezałam w łózku z jego kolegą tzn. spałam ale w ubraniu nic z tych rzeczy on był obok w pokoju to była taka imp. towarzyska . Zreszta mógł wejsc zobaczyc to w d.... to miał