Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulturka12

on kłamie...

Polecane posty

powiedzia mi na gadu ze idzie spać,a gdy napisalam z drugiego numeru to odpisuje caly czas.a z mojego prawdziwego nie!dlaczego?dlaczego klamie?

moze poprostu potrzebuje troche odpoczynku ale niechce spraawic ci przykrosci.mimo ze bardzo kocham swojego chlopaka nie zawsze ma np ochote gadac z nim na gadu.tak jakos bywa i wiem ze ona ma czasami tak samo

Gość loidbg
ja tez czasem nie wiem o czym gadac, i meczy mnie czas, i myslenie co tu napisac. czasem gadka sie nie klei i tez wylaczam sloneczko, i gadam z innymi

ja ze swoim wole gadac osobiscie:) a tak powaznie to nie masz sie czym przejmowac.moj czasami tez tak robi ale nie widze w tym nic zlego

odpisuje z innego numeru.i gdy wyslalam mu z ilove jako anonimowa dziewczyna wiadomosc ze chce go poznac.to opdisal i dal numer telefonu i gg.czemu?chce poznawac inne dziewczyny/przeciez pisze ze mu zalezy

oj to juz przesada.rozumiem ze moze akurat nie chcial gadac ale skoro odp innym laska(on tak mysli) na takie wiadomosci to nic dobrego cie raczej z nim nie czeka

moze na poczatek to szczerze z nim pogadaj.ale ggdyby moj facet tak zrobil niewiem czy potrafilabym mu ufac:(

wiesz okropne a to co on robi to nie? jak nie spytasz nie bedziesz miala szansy sie dowiedziec o co tu chodzi

zrob inaczej popros jakas przyjaciolke zeby kiedy wy bedziecie razem pisala mu sms jako ta anonimowa dziewczyna.wtedy sprawdz kto udawaj zaskoczona i zdruzgotana.zobaczysz co ci powie

poczekaj zobacz co bedzie dalej.nie podejmuj pochopnych decyzji.wiem ze to ciezkie ale postaraj sie moze to wyjasnic.ale jesli jestes pewna ze to nie ma sensu to odejdz

pogadaj z nim .tak to bedziessz sie bez przerwy zastanawiac

mam lepszy sposob:D tez zaczne pisac do obcych chlopakow moze nawet sie z nimi umowie dzieki za rade nie bede cierpiec

Gość Sidewalker
kultura... jeżeli w Twoim związku nie ma UFNOŚCI i SZCZERYCH ROZMÓW związek nie potrwa długo, zaufaj mi ... moja poprzednia dziewczyna zrywała ze mną z błachych powodów ( które po części były urojone ... ) POWIEDZ mu że nie życzysz sobie, żeby pisał z innymi w TAKI czy INNY sposób, jeżeli Cie wyśmieje nie jest Ciebie wart. Tyle Ci powiem... a Reszta jest milczeniem...

Gość UpLoT
Ej to ze zawiera nowe przyjaznie to nic zlego! Umawia sie na seks czy cos? Zagadala to niego jakas obca laska - pogada z nia sobie i tyle! Nie panikuj ;) Gdyby umawial sie na jakies numerki czy cos to wtedy mozesz go splawic ale nie wpadaj w panike za kazdym razem jak ktos nowy sie do niego odezwie ;) A Ty nie lubisz poznawac nowych ludzi? mezczyzn? Przeciez nie wskakujesz od razu gosciowi do lozka ;) Czasem fajnie jest pogadac, poflirtowac z obca laska i NIC WIECEJ!

Gość Sidewalker
" mam lepszy sposob tez zaczne pisac do obcych chlopakow moze nawet sie z nimi umowie dzieki za rade nie bede cierpiec" pospolity błąd! bo gdzie panuje zasada 'oko za oko, ząb za ząb' wkrótce WSZYSCY zostają ŚLEPI i BEZ ZĘBÓW... Posłuchaj mojej pierwszej rady, ratuj związek póki sie rozwija.

Gość Sidewalker
"Czasem fajnie jest pogadac, poflirtowac z obca laska i NIC WIECEJ!" z tym FLIRTOWANIEM też lepiej byc ostrożnym, ale UFNOŚĆ i SZCZEROŚĆ to podstawa, nie ukrywaj niczego tylko daj mu wyraźnie znać, że Tobie to nie pasuje... Albo napisz mu "wczoraj jak poszedleś spać napisał do mnie jakiś fajny koleś, o rok starszy ode mnie, gadałam z nim do 3 nad ranem... było super ;-)" ... popatrz na jego minę i powiedz "jak się czułeś ?... ja czuje sie tak samo gdy Ty mnie oszukujesz...nie pisałam z nikim, jestem wobec Ciebie wporządku, Ty też bądź wobec mnie (nie wymagam wiele)" zastanowi sie i będzie po problemie.

Gość UpLoT
Zreszta tu na kafeterii tez mozna pogadac, poflirtowac (:>) To tak jakby Twoj facet mial Ci robic jazdy bo gadasz z kolesiami na kafe :P

Gość UpLoT
no nie wiem ja bym czul sie ograniczony moja kobieta ma decydowac w jaki sposob mam gadac z ludzmi? moze jeszcze zabroni mi miec znajomych (plci pieknej), albo wychodzic bez niej z domu ? ;) skoro jestem z nia tzn ze ja kocham najbardziej na swiecie i nie chce innych lasek. nie znaczy to ze nie mam potrzeby czasem pogadac z inna babka o przyslowiowej dupie marynie ;) flirt to nic zlego, kiedy zna sie granice zreszta to nie slowa rania lecz czyny ;)

Gość Zbyhu16
No nie moge...qurwa ratunku...

klamie.ma ochote napisac do kogos innego.ja bylam w porzadku.nieumawialam sie do tej pory.ale to zmienie.powinnam chyba zrobic tak jak mi mowi osoba zeby klamac z rozmowami do 3

Gość Sidewalker
NIE KŁAM ! Tylko powiedz potem że TY TEGO NIE ROBIŁAŚ tylko chciałaś mu pokazać jak sie czujesz... Świeć przykładem ale gdy trzeba to pokazuj mu jak NIE POWINIEN ROBIĆ pokazując mu JAK SIE WTEDY CZUJESZ... wzrór na szczęscie w związku ;-)

mam sie przyznac ze go sprawdzalam?zezalozylam konto w ilove?ze napisalam z innego adresu?i z innego gg?przeciez sie wscieknie

Gość Sidewalker
ja tak zrobiłem ... też założyłem konto, potem udawałem Jacka z sąsiedniego miasta ( chociaż mam inaczej na imie ) ... PRZYZNAŁEM SIE ... POGADAJ z nim ... jeżeli uważasz że 'oko za oko, ząb za ząb' to dobre rozwiązanie to Ci współczuje bo jak już powiedziałem... wtedy wszyscy zostają ślepi i bez zębów... ... powinnaś mu powiedzieć tym bardziej że Twoje podejrzenia były SŁUSZNE =)

Gość ja mam niby podobnie
tylko u nas to juz zaawansowane stadium,ale ja dopiero od niedawna sie ocknelam ze mozna zyc inaczej tylko...watpie czy po tylu latach ile jestesmy razem czy on potrafi sie zmienic