Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandreczka88

zerwania-reakcje

Polecane posty

Gość sandreczka88

Jak zachowywali sie wasi faceci gdy z nimi zerwalyscie,albo faceci z ktorymi nie chcialyscie byc ,a oni chcieli...moj przypadek: facet zignorowal to ze powiedzialam mu ze go nie kocham ,udal ze to nie prawda,dalej namawial na bycie razem,olal moje uczucia....a wasi?

Gość Sidewalker
Jestem ze strony tego 'goscia' ;D zareagowałbym tak, że starałbym sie odbudować to uczucie, jeżeli byłaby pewna... wątpie bym potrafił zostać przyjacielem, zbyt dużo wspomnień ... łzy przy każdym spotkaniu napływały by mi do oczu, nie przeszło by mi to płazem...

Gość bt_borys
jestem w podobnej sytuacji dziewczyna mowi mi ze mnie nie kocha ze nie warto byc razem a ja powiedzialem ze nie pozwole nam sie rozstac, nigdy jej nie zdradzilem nie uganialem sie za innymi zawsze mialem czas tylko byl okres w ktorym od niechcenia spotykalem sie z nia i moze wlasnie dlatego tak sie stalo jak jest teraz walcze o nia ale dalem jej czas do konca lutego na przemyslenia jesli potem nic nie wyniknie to sam spytam czy pragnie tego abysm sie rozstali. kto wie może jeszcze razem bedziemy tylko potrzeba czasu żeby ona zrozumiała ze ją kocham i że ona w gruncie rzeczy mnie. Bede czekal za nią moze potrzebuje czasu.

Gość ololoy
a kobiety potem pisza, ze jak nie walczysz o nia, to znaczy , ze nie kochasz. wiec dawanie tylko czasu nie jest dobre. poza tym mozesz zalowac, ze nic nie zrobiles, wiec walcz, pokazuj, okazuj, ze ci zalezy.

Gość bt_borys
pomozcie mi jak co robic boje sie ze jak za bardzo natretnie to z tego nic nie wyniknie, boje sie ze poprostu ona powie zeby odszedl i nigdy jej nie dreczyl walcze ale jak mozna zmusic kogos do kochania nie mozna a jak mowie ze nam uda sie ze poprostu wystarczy kochanie troche wiary i checi to mnie po kochasz to ona na to ze nie bedziemy szczesliwi.

Gość bt_borys
mowi mi to tez ze jak bysmy poznali sie pozniej troche w innych okolicznosciach to napewno by zostala moja zona ale teraz to juz sama napisala sms ze zdecydowala a ja powiedzielm ze nie zgadzam sie na to i potem chwile dwa sms pisalismy i cisza nic do niej nie pisze nie dzwonie , czy jest mozliwosc ze dziewczyna myli sie do tego ze mnie nie kocha kobiety pomozcie ona ma 19 lat ja 20 . jest wierna i dzis tez zartobilwie tak powiedziala zebym ja kopnol w dupe i zostawil bo nie zasluguje ona na mnie .

Gość bt_borys
chce powiedziec tez ze moja dziewczyna powarza dlaczego nie staralem sie tak wczesniej dlaczego ?? prosze o pomoc jakos kobiete lub faceta niech cos ktos napisze o tym wszsyskim

po prostu cie olala, na co ty jeszcze czekasz? wszystko jest jasne, ma na ciebie wyjebane, mowiac w skrocie. mozesz albo sie zalamac, albo to zrozumiec i zobaczyc w koncu, co ci zrobila.

Gość bt_borys
przeczytalem to gdzies tez ze jesli chlopak jest wierny i trosklwy i kocha to nie wazne co by bylo ale go trzeba bronic trzymac szkoda ze to nie dziala tak jak ktos to powiedzial czuje rozpacz placz byl juz wiele dni to nie prawda ze faceci nie placz oni tez placza tylko my lzy chcemy ukryc przed swiatem. tesknie za nia napisalem do niej sms czy pojdzie ze mna do kosciola choc ten ostatni raz jako para nadal bo byc moze juz wiecej nie bedzeimy razem ciekawe co odpisze mi rano jesli wogole odpisze

Czy facetom tak trudno jest zrozumieć, że należy walczyć PODCZAS TRWANIA związku, a nie dopiero przypominać sobie o nas gdy powiemy, że mamy dość...

Gość hhhhmmmmm
spokojnie co sie stalo?? zerwala bo Cie nie kocha?? a Ty nagle przez to zrozumiales ze ja kochasz???

Gość rozanne
do borys więc tak, ja uważam że Twoja dziewczyna jest jeszcze bardzo młoda (19lat to nie dużo), jeszcze emocjonalnie nie do końca dojrzała i jeszcze sama dobrze nie wie czego potrzebuje od mężczyzny. Z jednej strony nie można kobiety zostawiać i dawać jej czasu - kobieta lubi być zdobywana, adorowana... Z drugiej strony nie może czuć się osaczona i zadręczana. Nie znam jej więc nie wiem jak ją można zachwycić. Mi np. podobałoby się coś w stylu: dzwonek do drzwi, ja otwieram - nikogo nie ma tylko róża leży z bilecikiem (np. "czekam i tęsknię - Rafał" czy "teknię - Rafał") Coś takiego delikatnego a nie zadręczanie telefonami, smsami czy coś... to moje zdanie...

Gość bt_borys
poprostu czasem moze wystarczy widoczny sygnal zeby zachecic nas ja juz to zrozumialem ale nie wiem czy to teraz pomoze gdy jest zle to ona poprostu zawsze pomagala nizaleznie kiedy by bylo i jak

Gość bt_borys
zycie w samotnosci bez niej to juz nie bedzei to samo czasami czuje ze chciala powiedziec ze mnie kocha ale ona twierdzi ze nie wiec pslucham was nie bede pisal zrobie z ta roza ona uwiebia kwiaty , ja ja kocham nigdy nie przestalem do pana wyzej kieruje to, ja nigdy nie przestalem kochac jej poprostu ona nie wie czego chce lub naprawde nie kocha mnie i pomylila sie co do mnie ale bym prosil o wiele rad jak zawalczyc o taka kobiete ktora mowi ze nie kocha mnie ale ja nie zgadzam sie na rozstanie , kiedys zartobilwie powiedziala ze ja bym nie pozwolil rozstac sie nam to i tak bym przychodzil do niej a ona na to napewno by mnie cieszyly twoje wizyty

Gość hhhhmmmmm
gadasz jak potluczony :D nie badz teraz napastliwy i absolutnie nie mow ze cos sobie zrobisz itp. bo tylko ucieknie jeszcze dalej...... rozanne ma racje - teraz wszystko musi byc odpowiednio wywazone, ani w jedna ani w druga za mocno...a Ty znasz ja najlepiej

Gość hhhhmmmmm
wyslij poslanca z kwiatami zadzwon i popros by na chwile wyszla , oworzyla drzwi i zostaw dla niej kwiat nie rob desperackich czynow- smsy, listy "bez ciebei umre" "nie chce juz zyc" itp. "blagam wroc"

Gość bt_borys
znam ale poprostu nie wiem w jakim kierunku to robic czy np codziennie isc postac przed jej domem ale zeby nie wiedziala o tym roze zostawic lub cos co moglibyscie oradzic jeszcze znam ja ale czasem ona to co lubi to wydaje sie nie nawidziec

Gość lol11111111111
tak tak, teraz musisz jej robic niespodzianki - sprawic by czula ze zabiegasz o jej uczucie, ty wiesz co ona lubi, to nie musza byc tylko kwiaty... walcz ale rob to z rozwaga.

Gość Sidewalker
no... tylko nie zostawiaj anonimowo bo pomysli że to od kogoś innego =) powodzenia ;-) 'we wish u LUCK ! '

Gość bt_borys
cos takiego zrobc zeby poprostu zrozumiala ze warto byc ze mna ze jej nie zawiode z ta roza zrobie to jutro wieczorem zadzownie do drzwi i ja zostawie

Gość bt_borys
ale uwazacie zeby robic jej niespodzienki codziennie czy to ze co jakis czas , uwazacie ze poczekac kilka dni i dopiero sie spotkac ?

Gość hhhhmmmmm
nie laz pod jej dom codziennie bo jak zobaczy to lipa!!! mowie Ci zero desperacji, ona jest mloda, taka 19 letnia dziewczyna to moze sie przestraszyc ze zwariowales! a przeciez nie chcesz zeby uciekla no ale czemu Cie zostawila???

Gość hhhhmmmmm
nie codziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ja bym się przestraszyła, gdyby ktoś tak o mnie, ekhm, walczył. Widać, że jesteś zdesperowany... Tylko, że kiedy kobieta mówi, że to nie ma sensu, i że nie kocha. Mówi to serio. A to mówienie \"odejdź, bo na ciebie nie zasługuję\" to bajka stara jak świat. takie odtrącenie z poprawieniem humoru i podniesieniem samooceny osoby odrzucanej. Równie głupie co nieskuteczne ;)

Gość bt_borys
mowie wam ze nie zostawila powiedziala wczoraj ze mnie nie kocha i ze nie warto byc razem bo bedzie mnie ranic i ze ona nigdy z nikim nie bedzei szczesliwa, i napisala sms mi ze juz postanowila ze to koniec a ja zadzwonilem i powiedzialem ze nie zgadzam sie na to i zrobie wszystko dla niej i chyba nadal jestesm razem tzn jestemy jako para

Gość lol11111111111
te niespodzianki to tak od czasu do czasu, na pewno nie codziennie! co za duzo to niezdrowo. mozesz jej wyslac ladna walentynke - tylko nie jaies smuty i smety tylko cos przyjemnego zeby przy czytaniu usmiech na jej twarzy zagoscil, cos takiego fajnego... akurat zbliza sie ten dzien.

Gość bt_borys
chce zrobic to tak ze mam taki fajny prezent dal niej drobiazg bo obiecalismy sobie ze walentynki to dzien zakochanych jest i bez prezentow powinno byc bo ja powiedzialem ze tani drobiazg dostnie ode mmnie i mam zamiar kupic kwiaty i isc do szkoly do niej i jej to dac co myslicieo tym ?? przed tem chce jej napisac cos milego i ze czeka ja niespodzianka

Gość hhhhmmmmm
rany no to ja taka historie znam, identyczna......... no nie bede Cie dolowac, ale sam jestes jeszcze mlody wiec pojmiesz to dopiero kiedys - Ona jest za młoda zeby wiedziec czego chce, zeby tworzyc zwiazek, mowic o wielkiej milosci.........poprostu. A to tylko takie gadanie, wystarczy, ze jej sie troche znudzilo i juz..... no wspolczuje, sprobuj z walentynka i sluchaj rad bo dobrze Ci wszyscy podpowiadaja, nie smuc nie rozpaczaj, nie pokazuj jej swojej wielkiej desperacji i rozpaczy - ale z drugiej strony pokaz ze sie starasz i nie przesadzaj z tymi niespodziankami !!

Gość hhhhmmmmm
powiedziales jej ze dostanie od ciebie tani drobiag??????? nie masz siostry ktora by Cie troche podszkolila ze spraw damsko-meskich?? :p

Gość bt_borys
to opowiedz ta historie juz zdolowany bylem teraz juz jest smutek zal najgorsze 10 godz przezylem nie wiem co pozniej no ale coz , opowiedz historia chetnie przeczytam i to chce wiedziec