Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allysonn

Ile pije normalny mężczyzna nie mający problemu z alkoholem?

Polecane posty

Gość Small hill
normalny mężczyzna pije codziennie piwo a co 2-3 dni conajmniej musi poczuć w gardle wódkę takie 0,5.

Gość Small hill
normalny mężczyzna to mężczyzna pijący codziennie a jak się nie podoba to wybierajcie niepijących.

Gość gość
A ja pije 8 9browarkow dziennie i nie czuje sie alkoholikiem a jak powiem sobie "dzisiaj nie" to nie mam z ty problemu po prostu nie pije i sie czuje ok.

Gość tata pulpeta
100 gram wódki, lub 2 piwa przed snem to nie alkoholizm tylko znudzenie życiem... w weekendy oczywiście więcej...

Gość gość
Dwa pifka na dzien.

Gość gość
Po dwóch piwach mam kaca na drugi dzień Piję piwo raz na kilka lat ale wolę colę. Alkohol piję sporadycznie jak ktoś naleje i nie wypada odmówić. Piwo wóda itp. może nie istnieć ! Piwo i alkohol to dla mnie g***o i nie rozumiem dlaczego to ludzie piją.

Gość gość
Jako 21-latek piję alkohol dość sporadycznie - raz na miesiąc albo 2 zależy od okazji za to w dużej ilości. Pozdro.

Gość gość
jak slysze ,ze ktos pije lampke piwa do obiadu to czerwona lampka sie zapalic powinna. ja wypilem ostatnio w ciagu 4 dni 1,7 litra czysciochy i 24 piwa. w tym czasie przepracowalem wydajnie ok. 15 godzin. malo tego, nikt nie zauwazyl. takich jak ja jest dosc sporo, ale chowaja sie. twoj maz moze miec 4 piwa na sobote, a w piwnicy, badz na strychu reszte. na mitingach aa mozna sie sporo dowiedziec konkretnie na temat. to nic nie kosztuje, nie ma obciachu, a dzialaja we wszystkich miasteczkach i miastach w polsce. pozdrawiam.

Gość Andrzejjjjjjjjjj
Ja w ciągu całego życia 51lat. Wypiłem 4 piwa i ok. 5 butelek wódki. Ostatnio piłem( byłem pijany) 27 lat temu.

Gość gość
Po 2 piwka drink lub 2 lampki wina z zona w piatek czy sobote. w tygodniu zero, w ciagu roku wieksze ilosci tylko okazjonalnie